imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Borba za najbolji pametni telefon 2016. godine

Borba za najbolji pametni telefon 2016. godine


iPhone 7, Google Pixel, HTC 10, LG G5, Samsung Galaxy S7, Xperia XZ. To je šest najboljih pametnih telefona u najvišoj kategoriji, koji su testirani u osam aplikacija. Pobjednik je…

Pametni telefon ne mora biti najbrži kako bi bio najbolji, jer većina korisnika više ni ne primjeti razliku, ali kada plaćate velike svote za uređaj, možda će vam biti jako bitno da znate kako je vaš uređaj najbrži.

Techradar je usporedio najbolje telefone koji su predstavljeni ove godine, a koristili su iste aplikacije na svim telefonima. iPhone 7 bio je među njima, uz pet uređaja s Android operativnim sustavom. Nećemo vam još otkriti koji telefon je pobijedio s iznenađujuće velikom razlikom, preporučujemo da prvo pogledate video. Ako vas zanimaju rezultati, prebacite na 1.47 na videu.

Važno je dodati kako testovi koje su proveli u videu nisu u “laboratorijskim uvjetima”, pa su na rezultate mogli utjecati drugi uvjeti, kao što je veličina zaslona. Test nije bio samo otvaranje aplikacija: također su izvukli video materijale iz Adobe Premier aplikacije i fotografije iz Snapseeda, a snimili su i nekoliko fotografija.

Iako se možemo pitati koji je uzrok, činjenica da je iPhone pobijedio s velikom razlikom pokazuje kako je Apple stvorio kombinaciju hardvera i softvera koja je savršeno optimizirana, što im daje ogromnu prednost. Test još jednom dokazuje kako četverojezgreni i osmojezgreni procesori izgledaju dobro samo na papiru, a u praksi broj jezgri nije bitan.

Beoplay_h9_i
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.