imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Boom 3D – optimalan zvuk za vaš Mac


Izluđuje li vas kada zvuk nije savršen? Ova aplikacija pomoći će vam da prilagodite zvuk na svom Macu.

Kada sam tek kupio Mac, prvo sam pomislio kako su zvučnici na njemu genijalni. Appleovi su stručnjaci zbilja našli idealan medij za ozvučenje koje mi savršeno odgovara. Naravno, za one istančanijeg sluha, tu je aplikacija Boom 3D koja nudi rješenja za prilagodbu zvuka na sistemskoj razini.

U principu, zamislite da imate ugrađen sustav upravljanja kao na Spotifyju, samo s tri puta više opcija. Možete provesti dosta vremena igrajući se s njima, a nije problem ni ako niste stručnjak. Prema mom iskustvu, Boom 3D osobito je koristan ako imate vanjski zaslon za gledanje filmova ili slušanje glazbe, a njegov sustav ozvučenja ne odgovara vašim prohtjevima.

Iskreno, nema tu velike pameti. Boom 3D nudi rješenja na softverskoj razini, i idealan je za one koji vole dobar zvuk, ali ne zamaraju se njime previše te nemaju želju ulagati u posebne hardvere. Isprobajte je i javite nam dojmove u komentarima!

Prestanite trošiti hrpu novaca na aplikacije – Boom 3D možete preuzeti putem Setappa! Sve o Setappu i prednostima njegovog korištenja možete pročitati ovdje.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!