imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Blizzard je najavio Diablo za iOS


Ovo je jedna od najvažnijih najava s Blizzcona, koji je održan prošloga tjedna. Blizzard tvrdi da će cijela franšiza stići na iOS uređaje, počevši s Diablo Immortal…

Kladimo se da bi vam se svidjela, budući da je Diablo serija prilično popularna, mogli bismo reći da je ikonična. Sada serija ima novog člana, mobilnu verziju.

Diablo Immortal, koja je razvijena u suradnji s NetEaseom, se odvija negdje između događaja Diabla II i III. Worldstone je razbijen u komadiće a Skarn, Vjesnik Terora, jedan od Diablovih najvjernijih poručnika, pokušava prikupiti sve komadiće kako bi uskrsnuo Diabla.

U igri će biti dostupno šest klasa: Barbarian, Monk, Wizard, Crusader, Demon Hunter i Necromancer. Nemamo više informacija o igri, sve što znamo je o da će biti MMOARPG (MMO action-RPG). Tvrtka obećava da će mobilna verzija biti supercool. Evo službene najave igre:

Provjeravajući prve dojmove na Internetu, čini se da korisnici uopće nisu bili tako zadovoljni I uvjereni. Što vi mislite?

Izvor: MacRumors

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!