imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Black Friday stiže – Evo kako se možete pripremiti za njega!


Sve bolji i bolji Black Friday popusti će uskoro biti dostupni u iSTYLE-u. Do tada, evo nekoliko informacija i savjeta koje je dobro znati kako ne biste propustili najbolje ponude.

Što je Black Friday?

Fenomen Black Friday-a potječe iz Sjedinjenih Američkih Država, točnije, riječ je o petku nakon Dana Zahvalnosti. On obilježava početak božićne sezone, koji se slavi s ogromnim popustima od strane trgovaca, no zbog ovog događaja u gradovima dolazi do velikih prometnih gužvi, stoga vlasti ovaj dan nazivaju ‘crnim petkom’. Još jedan razlog iza ovog naziva je i boja koju tvrtke koriste kako bi obilježile gubitke i dobitke – za gubitke koriste crvenu boju, dok za dobitke koriste crnu boju. Budući da većina trgovaca ima dobitak krajem studenog, počeli su koristiti taj izraz za zadnji petak u studenom.

Kako se mogu pripremiti?

Svake godine, Black Friday obično znači iznimno dugačke redove u trgovinama i zamrznute servere web-trgovina. To je razumljivo, jer se radi o prvom valu božićnih kupovina, a odlični popusti se poklapaju jedni s drugima, tako da mnogi kupuju božićne darove tada ili jednostavno kupuju dugo željeni proizvod.


Dakle, shopping groznica je neizbježna, ali možete se pripremiti na nekoliko načina kako biste si olakšali stvari. Imajući na umu da je svaka sekunda bitna u ovoj situaciji, najbolje rješenje je unaprijed se registrirati u web-trgovini, tako da ne morate trošiti vrijeme na to u trenutku kada Black Friday počne.

  • Posjetite iSTYLE-ovu web-stranicu
  • Kliknite na ikonu korisnika u gornjem desnom kutu.
  • Na izborniku odaberite opciju ‘Registracija’.
  • Završite registraciju unošenjem vaših podataka.

Uz to, praktično je pripremiti i najbrži miš koji imate, dobro se naspavati prije početka kako biste bili potpuno budni, provjeriti reflekse i isključiti susjedov Internet, jer je gotovo sigurno da će on ili ono htjeti iste iSTYLE popuste kao i vi.

Koji proizvodi će biti na popustu u iSTYLE-u?

Za sada je to tajna, ali možete biti sigurni da ćete pronaći nešto što će vas očarati, baš kao i naš trenutni popust na iPhone 6S – uređaj košta 2799 kn. Prve ponude će stići u četvrtak navečer, od kojih ćemo otkriti prve tri najbolje. U petak ujutro ćemo imati detaljniji članak o svakom uzbudljivom popustu. Ali ostanite mirni, popusti počinju u četvrtak i traju do ponedjeljka ujutro (i naravno, do isteka zaliha) tako da ćete imati dovoljno vremena kako biste na miru obavili vašu kupnju.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!