imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Predstavljen iOS 12 – Apple WWDC 2018

Pogledajte nove funkcije sljedećeg sustava!

Ovo bi moglo biti najbolje svemirsko odijelo koje ste ikada vidjeli


SpaceX, uz vodstvo Elona Muska, sanjao je ovo izuzetno cool i futurističko svemirsko odijelo, koje sada više nije san. Astronauti koji putuju u svemirskoj letjelici Dragon bi mogli nositi ovaj set. Uz to što je futurističko, SpaceX-ovo prvo svemirsko odijelo također će ispravno funkcionirati.

Snovi Elona Muska (automobili, vakuumski vlakovi, svemirska odijela) brzo se ostvaruju, baš kao što obično i očekujemo. Budite svjesni onoga što želite, jer bi se uskoro moglo ostvariti. Musk je poznat po svome aktivnom stilu života. Nevjerojatno puno vremena provodi radeći. Ni očekivanja koja ima prema svojim kolegama nisu ništa niža. Kombinacija tih faktora može rezultirati stvarima poput svemirskog odijela koje je objavljeno na Instagramu od strane samog Oca SpaceX-a, Elona Muska. To nije prototip, to je konačni proizvod:

Za sada, još ne znamo mnogo toga o završenom odijelu, ali informacije bi trebale stići unutar nekoliko dana. Veliki naglasak je stavljen na to da se odijelo može koristiti, budući da su sve značajke testirane. Čisti bijelo-sivi dizajn nas zaista podsjeća na znanstveno-fantastične filmove: izgleda kao da je iskoračio s filmskog seta. Prema Muskovoj objavi, bilo je teško pronaći ravnotežu između izgleda i funkcije. Čini se kako su uspjeli ispuniti zadatak.

SpaceX-ove svemirske smokinge će koristiti astronauti Dragon svemirske letjelice, iako je prvo pravo lansiranje malo dalje. Odijela su dizajnirana da izdrže pritisak, stoga se nose tijekom letova, i nisu namijenjena za svemirsku šetnju. Možemo biti malo ljubomorni na NASA-ine astronaute, koji će isto odijelo nositi na ISS putovanjima tamo i natrag. U svibnju, SpaceX je dosegao još jedan cilj, kada je Falcon 9 po prvi puta lansiran iz Kennedyjevog Svemirskog centra.

Izvor: The Verge

Već smo podijelili s vama informacije o radnim navikama Elona Muska, i o Tesla Modelu 3. Njegove ideje su vrlo slične onome što najviše volimo o Appleu, a njegove tvrtke se često uspoređuju s Appleom. Možete pronaći mnoštvo članaka o njemu i njegovom projektu na iMagazinu.

Mac_10%_EDU

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!