imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Besplatna aplikacija tjedna: YANKAI’S TRIANGLE


Mislim da samo to spomenuo nekoliko puta do sada, ali poprilično sam siguran da postoji recept za to kako da se nađete na Appleovom izboru aplikacije tjedna. Evo ključ uspjeha: trebali biste napraviti pristojnu, genijalnu, minimalističku puzzle igru – bonus je ako ste indie programer. Da ste to učinili, vaša aplikacija je mogla biti besplatna aplikacija ovog tjedna umjesto YANKAI’S TRIANGLE-a.

To je ona vrsta logičke igre u kojoj trebate okretati trokute sve dok se ne poslože. Ako se poslože, spajaju se i možete prijeći na sljedeću razinu. Toliko je jednostavno da uopće nema tutoriala; uskočimo u duboku vodu. Njen izgled je također minimalistički, međutim zvuk poput filmskog mi se čini prilično čudnim, ali to je samo moje mišljenje.

Iako su igra i dizajn vrlo jednostavni, nešto me zaista iznenadilo. Programeri su odabrali Times New Roman kao glavni font u igri. Ako pitate mene, ne uklapa se u sliku i cijeli osjećaj igre. Također, boje pozadine su ponekad gotovo jednake bojama trokuta, što je prilično zbunjujuće. Veliko pet Kennyu Sunu za ‘colorblind’ način rada, to je vrlo pažljivo.

Izazovi su prilično jednostavni i neće postati teži na naprednim razinama. Prema programerima, dostupno je 1.74 x 1026 različitih izazova, stoga ne mislim da ćete moći dva puta završiti istu igru (samo ako algoritam, nažalost, slučajnim odabirom odabere isti uzorak). Sve u svemu, prilično je zabavna, ali nisam siguran da je vrijedna naslova besplatna aplikacija tjedna. Barem možete uštedjeti 24.99 HRK na njoj, i nema kupnje unutar aplikacije.

Preuzmite YANKAI’S TRIANGLE s App Storea (univerzalno, sniženo, besplatno)

Ne brinite, ako niste uzbuđeni zbog besplatne aplikacije tjedna, evo još nekoliko aplikacija koje su nedavno postale besplatne. Požurite, jer njihove se cijene mogu vratiti u bilo kojem trenutku!

Wordid

Trebali biste stvoriti riječi s 4 slova unutar 1 minute od nasumično zadanih slova. Možete se natjecati s drugima putem Game Centera i za izvrsnu izvedbu bit ćete nagrađeni s prilagođenim naljepnicama. To je poput tablice medalja. Savršeni pratilac za preživljavanje vrućih situacija u javnom prijevozu tijekom ovog toplinskog vala, ali nije dovoljno ‘zarazna’ da vam uništi vezu.

Flashback

Flashback bi bila jednostavna kalendarska aplikacija da tim za korisničko sučelje nije napravio odličan posao. Ako ste ikada željeli imati kalendar sa sci-fi temom, ovo je vaše vrijeme. Ipak, osim izgleda, nije ništa posebno. Možete uvesti sve svoje događaje iz izvorne aplikacije Kalendar i možete se prebacivati između prikaza. U ovoj aplikaciji programeri su stavili veći naglasak na izgled umjesto na funkcije.

Dead Venture

Radije ne bih rekao da je ovo originalna ideja… ali, svi vole zombije, zar ne? Dead Venture vas vodi u post-apokaliptični svijet, gdje naši nemrtvi prijatelji pokušavaju vladati cijelom Zemljom. Možete pomoći da se riješimo zombija besplatno, umjesto po cijeni od 8.99 HRK, pomalo je tužno, ali uveli su premium članstvo.

Zombies, Run! 5k Training

Ako zombiji… fitness aplikacija izmislila je nešto novo. Naći ćete se u interaktivnoj priči u kojoj biste trebali pobjeći od zombija dok trčite – doslovno. Možete imati nekoliko kilometara besplatno, ali kasnije će vam trebati pro pretplata.

ImageSize

Danas postoji samo par značajnih macOS aplikacija. Ali evo jedne. To je prilično jednostavna aplikacija, koja vam pomaže da promijenite veličinu nekoliko slika u isto vrijeme. Sada ju možete preuzeti besplatno, umjesto po originalnoj cijeni od 34.99 HRK.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!