imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Besplatna aplikacija tjedna: Vantage Calendar

Besplatna aplikacija tjedna: Vantage Calendar


Danas je Svjetski dan divljih vrsta, a također je petak, što znači kako postoji nova besplatna aplikacija u promociji App of the Week. Ovaj put riječ je o aplikaciji Vantage Calendar, kalendarskoj aplikaciji.

Mogli biste napuniti najdublje rijeke svijeta s količinom kalendarskih aplikacija koje postoje, pa je doista teško napraviti nešto zaista posebno u ovoj kategoriji. To je vjerojatno bio cilj developerima Vantage Calendara, grupi Fortyfour, a djelomično su u tome uspjeli. Čak i ako ne nude nešto nevjerojatno u smislu funkcionalnosti, dizajn je vrlo poseban, a najviše ga posebnim čini pogled nazvan Overview Calendar.

Besplatna aplikacija tjedna: Vantage Calendar

Ovim pogledom možete vidjeti nadolazeće događaje u beskonačnom trodimenzionalnom pogledu. Možete se kretati kroz ovaj prostor povlačenjem prema gore ili dolje, ili pomoću pokazivača na vrhu. Također je moguće promijeniti perspektivu u tradicionalan pogled, a to činite na gornjem desnom dijelu zaslona. Detalji su prikazani vrlo lijepom animacijom, a svi ovi dodatni vizualni elementi ostavljaju jedan sjajan dojam, te se vidi kako su developeri najviše truda uložili u ovu značajku aplikacije, iako ne nedostaje funkcija.

Naravno, možete dodavati evente na kalendaru, a aplikacija se može sinkronizirati s većinom kalendarskih usluga, kao što su Google Calendar, iCloud, Facebook Events ili Outlook. Možete stavljati razne boje na evente, stickere, mijenjati font i slično. Ukratko, fokus je na izgledu aplikacije, ali sve osnovne funkcije kalendarskih aplikacija su prisutne. Nadalje, aplikacija prepoznaje elemente kao što je vrijeme dok pišete u nju.

Besplatna aplikacija tjedna: Vantage Calendar

Što se tiče dizajna, moguće je odabrati razne sheme boja. Postoje neke besplatne, ali u ponudi su i neke koje morate platiti. Za 2 eura možete aktivirati opciju evenata koji se ponavljaju periodično. Nećemo reći kako će vam ova aplikacija promijeniti život, pogotovo jer animacije izgledaju malo nepraktično za korištenje. Ali, vrijedi provjeriti aplikaciju, pogotovo jer je trenutno besplatna, a inače joj je cijena 4 eura. Na kraju ćemo dodati kako su sve animacije išle glatko na 60 fps-a.

Preuzmite Vantage Calendar s App Storea (iPhone, iPad, besplatno)


 

Ako vam ne treba kalendar, ali biste htjeli neku besplatnu aplikaciju (ili barem na sniženju) ovog petka, donosimo vam još neke aplikacije koje su trenutno besplatne ili jeftinije, ali uzmite ih brzo, jer ne znamo koliko će dugo biti takve.

Quell+

Besplatna aplikacija tjedna: Vantage Calendar

Riječ je o klasičnoj mozgalici u kojoj ćete vježbati svoj mozak kroz 80 nivoa. U početku je jednostavna, ali na kraju želite da je niste nikada probali, kao što bi trebao i biti slučaj s ovakvim igrama. Možete ju igrati na Apple TV-u, iPhoneu i iPadu, a možete igru nastaviti na bilo kojem uređaju jer se sinkronizira na iCloudu. Cijena je inače 2 eura, a sada je cijena 1 euro.

Effects Studio

Besplatna aplikacija tjedna: Vantage Calendar

Imate samo 137 aplikacija za fotografiranje, a razmišljate o još jednoj te su vam potrebni novi filteri? Preuzmite Effects Studio jer je aplikacija trenutno besplatna, a inače je 2 eura.

The Amazing Bernard

Besplatna aplikacija tjedna: Vantage Calendar

Preuzmite ulogu slavnog heroja, Bernieja O’Taga, u ovoj akcijskoj, avanturističkoj, platformskoj i trkačoj igri, te ubijajte neprijatelje kroz sve ove tipove igara kroz 30 nivoa. Benard nije slučajno dobio nadimak “Amazing”. Igra je trenutno besplatna umjesto 4 eura.

Weblock

Besplatna aplikacija tjedna: Vantage Calendar

Neke aplikacije za filtriranje sadržaja postale su dostupne za iOS, a mogu blokirati razne štetne stvari u pretraživačima interneta i drugim aplikacijama. Weblock je jedna od takvih aplikacija, iako radi samo preko WiFi mreže. Trenutno je besplatna, a inače joj je cijena 2 eura.

Wake N Shake Alarm Clock

Besplatna aplikacija tjedna: Vantage Calendar

Postoji mnogo budilica na App Storeu, ali Wake N Shake daje vam jedno novo iskustvo. Moguće je ugasiti alarm tako samo ako snažno tresete svoj telefon, a nema milosti ni Snooze opcije. Neke druge funkcije koje vam nudi aplikacija su skupljanje bodova i znački. Nadalje, u aplikaciji i “napredujete”, pa vam jutra mogu postati jako uzbudljiva.

8-BIT WATERSLIDE

Riječ je o vrlo čudnoj igri u kojoj se vozite na beskrajnom toboganu. Igra je napravljena u klasičnom 8-bitnom grafičkom stilu, a igra je toliko čudna koliko zvuči. Ako vam se sviđa ideja, probajte ju.

EXIF Cleaner PRO

Besplatna aplikacija tjedna: Vantage Calendar

Za kraj vam donosimo jednu Mac aplikaciju. EXIF Cleaner PRO. Iz imena je jasno što joj je namjena: brisanje EXIF podataka iz vaših fotografija, znači podatke o postavkama kamere, lokaciji i slično. Sučelje je vrlo jednostavno, možete brisati podatke s više fotografija odjednom, a trenutno je aplikacija besplatna.

iPad_akcija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!