imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Besplatna aplikacija tjedna: Toca Life: School


Kao što je uobičajeno u posljednjih nekoliko godina, još jedna aplikacija je postala besplatna u App Storeu kao dio promocije Aplikacija Tjedna. Ovaj tjedan imamo edukativnu i zaigranu aplikaciju punu akcije nazvanu Toca Life: School, razvijenu posebno za demografiju od 6 do 8 godina starosti.

Ime Toca Boca je poprilično dobro poznato među sličnim aplikacijama namijenjenim razvoju vještina za djecu, i ovo nije prvi puta da su istaknuti u Aplikaciji Tjedna. Kao što se mogli naslutiti iz imena, Toca Life: School vas vodi u svakodnevni život škole. Djeca mogu oblikovati događaje u proširenom svijetu unutar aplikacije, baš kao u bilo kojem drugom djelu Toca Life serije.

01_free_app_of_the_week_toca_life_school

Strogo govoreći, ovo nije igra budući da nema različitih ciljeva, rezultata, nivoa ili nečeg sličnog tome. Cijela igra se bazira na našoj mogućnosti da komuniciramo s različitim likovima i predmetima na nekoliko mjesta, i ovisi jedino o mašti djeteta, o tome što dijete može uzeti iz ovih situacija i o vrsti priče koja će biti stvorena za ove likove.

Toca Life: School sveukupno sadrži pet lokacija – školsku zgradu, kafeteriju, kuću, igralište, klub i skladište. Možete dodati bilo koji drugi lik “s pločnika” likovima koji se već nalaze na ovim lokacijama, i ako ste se previše odmaknuli od originalne postave, možete sve vratiti natrag u originalni oblik na glavnom ekranu. Možete snimiti vlastite priče dodirom na ikonu u gornjem desnom uglu; štoviše, djeca mogu naglas pričati priče o događajima na ekranu, a aplikacija će ih snimiti.

02_free_app_of_the_week_toca_life_school

Toca Boca aplikacije su odlične zato što vam nisu potrebne nikakve jezične vještine da bi ih mogli igrati. Isto je i s Toca Life: School. Ova aplikacija je postala besplatna na tjedan dana umjesto redovne cijene od 3 eura, te nema kupnje unutar aplikacije ili oglasa.

Preuzmite Toca Life: School s App Storea (univerzalno, sniženo, besplatno)

Kao i obično, prikupili smo za vas još neke aplikacije koje su postale besplatne. Trebali biste ih preuzeti čim prije, budući da neće nužno biti besplatni cijeli tjedan, sniženje može biti gotovo unutar par sati.

MovieSpirit

03_free_app_of_the_week_toca_life_school

Što bismo učinili bez još jedne aplikacije za uređivanje fotografija i videozapisa? MovieSpirit ima predivno sučelje, prilično velik broj funkcija, poput postavljanja titlova na videozapis, ili višeslojno uređivanje. Ovu aplikaciju možete preuzeti besplatno, umjesto po redovnoj cijeni od 10 eura.

Sums Up

04_free_app_of_the_week_toca_life_school

Ovo je prilično jednostavna aplikacija koja ponekad može biti praktična. Bez obzira koji tekst kopirate u aplikaciju, tražit će brojeve unutar teksta i dodati ih skupa, ili će izvući brojeve koji ispred imaju minus. Rezultate možete staviti u međuspremnik. Originalna cijena bila je 2 eura, ali sada aplikaciju možete preuzeti besplatno.

SquirrelWarz

Strateška igrica s vjevericama? To je upravo slučaj sa SquirrelWarz. Očigledno, ne biste trebali misliti na duboke nivoe Command & Conquera ili Warcrafta, ali ako vam se sviđa RTS žanr, definitivno isprobajte ovo. Možete besplatno preuzeti aplikaciju umjesto po cijeni od 2 eura.

Night Sky 4

05_free_app_of_the_week_toca_life_school

Ova nevjerojatna aplikacija vam pomaže pri identificiranju različitih sazviježđa na noćnom nebu. Sazviježđa se pojavljuju ispred vas u obliku stakla koje nalikuje kipovima, sateliti prolaze u stvarnom vremenu te povrh toga možete koristiti svoj iPhone kao radio teleskop, kao što možete izabrati između različitih pogleda. Nažalost, neke funkcije imaju na sebe vezanu proviziju, ali osnovna aplikacija sada može biti preuzeta besplatno.

Splot

06_free_app_of_the_week_toca_life_school

Naš heroj Splot, sletio je na čudan planet. U igri nazvanoj po Splotu, morate spasiti malene ptičice od zlih Blob Kingsa kroz sedam svijetova. Različite prepreke, slatka grafika, likovi koje je moguće sakupiti, 56 nivoa: sve ovo je besplatno.

Billing Timer

07_free_app_of_the_week_toca_life_school (1)

Ovo je prilično jednostavna i praktična Mac aplikacija koja može biti korisna ako radite za nekoga po satu. Mjerit će koliko ste vremena proveli na različitim zadatcima, i onda zbrojiti te brojeve skupa – iako, nemojte ju zaboraviti pokrenuti. Originalna cijena od 5 eura je možda bila malo visoka, ali sada aplikaciju možete preuzeti besplatno.

 

iPad_akcija
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.