imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Predstavljen iOS 12 – Apple WWDC 2018

Pogledajte nove funkcije sljedećeg sustava!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Besplatna aplikacija tjedna: Roofbot

Besplatna aplikacija tjedna: Roofbot


Na kraju smo dugog tjedna. Iako vremenska prognoza predviđa dobro vrijeme za vikend, razumljivo je ako netko želi ostati kod kuće. Što biste mogli raditi kako bi vam vrijeme prošlo? Besplatna aplikacija tjedna, mozgalica Roofbot, nije loše rješenje.

Apple je ponovno odabrao igru za svoju App of the Week promociju, iako ovaj puta nije minimalistička (ali je mozgalica), nego aplikacija s lijepom grafikom u kojoj kontroliramo robota.

Besplatna aplikacija tjedna: Roofbot

Apple je slijedeće napisao o igri:

Nošenje obojanih oblika u odgovarajuće rupe? Zvuči kao posao za slatkog robota. Ali, ova zabavna mozgalica nije zadatak, nego zadovoljstvo. Roofbotov svijet odiše zaigranim šarmom, a ne možemo se zasititi sjajne glazbe u igri.

Besplatna aplikacija tjedna: Roofbot

Glavni zadatak u igri Roofbot je pomoći robotu imena Roofie, koji radi na magičnim krovovima, a zadatak mu je ubaciti loptice energije na pravo mjesto. Robotov zadatak nije lagan, inače vas ne bi trebao. Površina oko njega se konstantno mijenja kada se kreće (primjerice ne može stati dva puta na istu ploću). Zbog toga je dobra ideja prvo razmisliti gdje biste htjeli navigirati Roofieja.

Besplatna aplikacija tjedna: Roofbot

Krećete se po kvadratnoj mreži nivoa koje gledate iz izometričkog pogleda. To bi vam moglo malo smetati u početku, jer bi Roofie mogao otići na drugo mjesto od onog kojeg ste odabrali. S vremenom se možete naviknuti na kontroliranje robota, a na sreću možete “povući” svoj zadnji potez. Roofie može pokupiti različite veličine paketa, koje treba baciti u rupe koje su iste veličine kao i paketi, a tada se otvori dizalo na kraju nivoa. Ono što ovu igru čini izazovnom je što možete na svaki kvadrat stati samo jednom, a lako možete pasti u rupe bez pravog paketa u ruci.

Besplatna aplikacija tjedna: Roofbot

Roofbot nije toliko jednostavna igra kako se to u početku može činiti. Postoje momenti u kojima zaista trebate dobro razmisliti o pravom putu, ali oni nestrpljiviji mogu zatražiti pomoć (a još više nestrpljivi mogu kupiti dodatnu pomoć). Glazba je zarazna, tiha i mirna, iako nakon nekog vremena postane monotona. Unatoč tome, ako volite ovakve igre, definitivno vam preporučamo da isprobate igru Roofbot, pogotovo jer joj je inače cijena 3 eura. Nije riječ o staroj aplikaciji, izašla je krajem prosinca prošle godine.

Preuzmite Roofbot s App Storea (iPhone, iPad, kupovina unutar aplikacija)


 

Ako vam je dosta mozgalica, nema problema, jer smo pronašli još aplikacija koje su u ovom trenutku besplatne. Kao i uvijek, ne znamo do kada će biti besplatne, pa ih preuzmite što prije ako vas zanimaju.

Monogram

Besplatna aplikacija tjedna: Roofbot

Možete stvarati pozadinske slike sa svojim monogramom za vaše iOS uređaje pomoću aplikacije Monogram. Nevjerojatno, znamo. Ne morate se koncentrirati samo na vaše inicijale, možete birati razne uzorke i tekstove u ovoj pomalo neinovativnoj aplikaciji. Inače joj je cijena 1 euro, a trenutno je besplatna.

Stationery

Besplatna aplikacija tjedna: Roofbot

Ako vam je ostalo kreativnosti nakon prijašnje aplikacije, možete stvarati razne slike (uključujući i pozadinske) s raznim stickerima i pozadinskim slikama u drugoj aplikaciji developera Yellow Lab. Jeste li razmišljali kako bi dobro izgledao Coelhov citat s lijepim fontom na vašoj fotografiji koju ste snimili u suton? Stationery je aplikacija za vas!

DiskZilla

Besplatna aplikacija tjedna: Roofbot

Za kraj vam donosimo aplikaciju za Mac. DiskZilla je pravi švicarski nož: možete osloboditi prostor na vašem hard driveu, pronaći malware, brisati podatke ili tražiti dvostruke podatke ili brisati aplikacije. Inače joj je cijena 15 eura, a trenutno je besplatna. Pronašli smo samo sponzorirane ocjene za aplikaciju, pa budite oprezni.

iPad akcija 1999 kn

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!