imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Besplatna aplikacija tjedna: Musemage

Besplatna aplikacija tjedna: Musemage


Petak je, što znači kako je vrijeme provjeriti koja je aplikacija postala besplatna ovog tjedna. Ako ste mislili kako aplikacije za kameru nisu toliko popularne u ovoj promociji, to nije uvijek tako: donosimo prvu fotografsku aplikaciju koju je Apple promovirao ove godine. Aplikacija je čak vrlo dobra, a zove se Musemage.

Musemage je aplikacija koju je razvio kineski tim Paraken Technology. Aplikacija sadrži mnogo različitih funkcija, a često se spominje u popisima najboljih aplikacija za fotografiju i video. Apple je napisao slijedeće za aplikaciju:

Snimanje i uređivanje je ozbiljan posao, ali Musemage vam toliko olakšava posao da ćete misliti kako nije tako. Ovaj svestran alat omogućuje vam snimanje u HDR ili ručnom modu, to znači kako će vaše boje uvijek biti žarke i možete birati gdje ćete fokusirati fotografiju. Želite dodati filter u stvarnom vremenu na vaš video? To je sjajan način da istaknete svoj video.

Besplatna aplikacija tjedna: Musemage

Zaista je riječ o svestranoj aplikaciji. Sučelje je vrlo dobro, a postoje mnoge različite funkcije, bez obzira je li riječ o fotografiranju ili snimanju videa, iako su opcije za snimanje puno uzbudljivije. Možete odabrati između HDR i ručnog moda kada fotografirate – u ručnom modu možete odabrati ISO vrijednost, otvor blende i fokus, a naravno možete dodati filtere kako biste vašu fotografiju napravili još zanimljivijom. Najbolja stvar je što možete vidjeti krajnji rezultat dok snimate fotografiju.

Besplatna aplikacija tjedna: Musemage

Iste efekte imate dok snimate video, što je vrlo impresivno. Imate širok spektar boja na raspolaganju: pozadina može biti jednobojna, možete uređivati lica (s uobičajenim rezultatima), snimati video s mnogo raznih starinskih efekata, u crno-bijelom filteru, ili sa stabilizacijom (koja radi dosta dobro). Možete i mijenjati boje, kako biste dobili “WOW” efekt, ovisno o kompoziciji. Također, imate vrlo dobru opciju prolaska vremena, kao i opciju usporenog videa.

Besplatna aplikacija tjedna: Musemage

Sve u svemu, riječ je o vrlo zabavnoj besplatnoj aplikaciji. Vjerojatno već imate neke slične aplikacije na svom telefonu, ali Musemage se definitivno isplati preuzeti – pogotovo zato što ćete uštediti 4 eura. Imajte na umu da najbolje funkcije rade samo od iPhone 5s i iPad Aira nadalje.

Preuzmite Musemage s App Storea (iPhone, iPad, besplatno)


 

Ako ne volite fotografiju, ili vam ne treba još jedna aplikacija za fotografiju uz one koje već imate, nema problema. Prikupili smo neke druge aplikacije koje su postale besplatne. Kao i inače, trebali biste ih preuzeti što prije, jer ne znamo koliko će biti besplatne.

Decibel Meter

Besplatna aplikacija tjedna: Musemage

Ova aplikacija radi točno ono što naslov kaže: mjeri decibele. Iako se možda pitate koliko točna može biti ovakva aplikacija, ipak možete dobiti okvirnu vrijednost. Možete spremiti lokaciju mjerenja, a čak postoji i Apple Watch aplikacija.

Pine Groove

Besplatna aplikacija tjedna: Musemage

Riječ je o vrlo zanimljivoj igri vožnje/istraživanja, u kojoj preuzimate ulogu detektiva Johna, koji proživljava zadnje trenutke svojih žrtvi na mjestima zločina, te koristi ovo znanje kako bi otkrio ubojicu. Igra inače ima cijenu od 2 eura, a trenutno je besplatna.

Workflow

Besplatna aplikacija tjedna: Musemage

Ako ste propustili vijest, Apple je ovog tjedna kupio Workflow, a kako bi to proslavio, aplikacija je besplatna umjesto uobičajenih 3 eura. Moguće je kako će se aplikacija promijeniti, pa ju preuzmite ako vam se sviđa originalan koncept.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!