imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Besplatna aplikacija tjedna: Love You to Bits

Besplatna aplikacija tjedna: Love You to Bits


Deseti ožujka je, Mario dan (MAR 10 – MARIO), ali besplatna aplikacija ovog tjedna ne može se povezati s Nintendovim vodoinstalaterom. Ali, riječ je o igri, točnije sci-fi avanturi naziva Love You to Bits.

Love You to Bits je iznimno simpatična avanturistička igra u kojoj preuzimate kontrolu glavnog lika, kojemu je ime Kosmo. Igra je klasična “point-and-clik” avantura, što znači kako likom upravljate tako što pritisnete na zaslon, a zatim Kosmo ode tamo gdje ste pritisnuli. Kako je i običaj za ovaj žanr, tijekom svojih avantura morate riješiti puno zagonetki. Apple je napisao slijedeće o igri:

Kada mladi astronaut Kosmo svjedoči događaju u kojoj je njegova robotska djevojka, Nova, raznesena u više komada pred njegovim očima, galantno se odluči putovati po galaksiji kako bi pronašao sve dijelove te ju ponovno sastavio. Predivna i simpatična point-and-click avantura će vam zauzeti srce dok posjećujete desetke čudnih planeta i susrećete čudne likove i mjesta. Svaki svijet nudi predivne nivoe, pametne zagonetke i tokene koje možete skupiti. Romansa u svemiru nikad nije bila toliko dobra.

Besplatna aplikacija tjedna: Love You to Bits

Alike Studio je napravio igru koja zaista ima fantastičnu atmosferu, pa nije čudno da su dobili mnogo nagrada na raznim festivalima nezavisnih igara. Grafika je rukom crtana. Ako dodirnete objekt koji Kosmo može iskoristiti na neki način, možete ga pokupiti, a igra će vam signalizirati to s ikonom na vrhu samog objekta. Pritiskom na tu ikonu pokupit ćete ili na drugi način napraviti interakciju s tim objektom ili dijelom nivoa.

Besplatna aplikacija tjedna: Love You to Bits

Cilj vam je skupiti sve Novine dijelove, a svaki se nalazi u različitom svijetu. Nije loša ideja dobro pretražiti nivoe, jer su osim robotskih dijelova skrivene i neke vaše osobne stvari, koje Kosmu vraćaju sjećanja (ove kratke filmiće možete pogledati i kasnije). Love You to Bits sadrži više od 30 nivoa, a developeri su obećali dodati još nivoa. Igra je inače 3,99 eura, ali trenutno je besplatna. Isplati se probati ovu igru, čak i ako ne volite ovaj žanr, samo zbog atmosfere.

Preuzmite Love You to Bits na App Storeu (iPhone, iPad, besplatno)


 

Ako vam se ne svidi Love You to Bits, ali hoćete besplatnu aplikaciju ovog petka, prikupili smo još neke besplatne aplikacije. Preuzmite ih brzo jer ne znamo koliko će biti besplatne.

Perloo

Besplatna aplikacija tjedna: Love You to Bits

S obzirom da besplatna aplikacija tjedna nije minimalistička mozgalica, pronašli smo jednu drugu koja je besplatna. Perloo je “geometrijska bajka” prema developerima, što vam se može činiti čudnim, ali činjenica je kako je riječ o vrlo jedinstvenoj igri. Igra nije nimalo lagana, ali možete ju isprobati besplatno umjesto za 1 euro, koliko joj je inače cijena.

Motorsport Manager

Besplatna aplikacija tjedna: Love You to Bits

Motorsport Manager je ponovno dostupan za besplatno preuzmanje. Ljubitelji žanra smatraju kako je riječ o najboljoj igri za iOS, pa ako želite biti menadžer trkaćeg tima, preuzmite ovu igri dok je besplatna.

sleeper

Besplatna aplikacija tjedna: Love You to Bits

Pogledajmo i Mac aplikaciju. sleeper je vrlo jednostavna aplikacija koja zaustavlja vaše računalo da uđe u Sleep Mode. Postoje mnogobrojne opcije koje bi vam dale isti rezultat, ali sada možete jednu preuzeti besplatno.

Helm

Besplatna aplikacija tjedna: Love You to Bits

Na kraju vam donosimo još jednu jednostavnu aplikaciju za Mac. Nismo sigurni da će mnogi korisnici htjeti ovu aplikaciju, ali je vrlo praktična: možete brzo izmijenjivati Hosts datoteke u izborniku pomoću ove aplikacije, a možete ih i uređivati.

iPhone_6_ponovo
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.