imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Besplatna aplikacija tjedna: Drop Flip

Besplatna aplikacija tjedna: Drop Flip


Jednom aplikacija tjedna, uvijek aplikacija tjedna. Ova igra već je bila besplatna aplikacija tjedna, a sada je ponovno. Drop Flip je logička igra za koju je potrebna vještina.

Nije se puno toga promijenilo od prošlog puta kada je ova igra bila besplatna, a to se dogodilo ove godine, točnije u lipnju. Ako ste ju tada igrali, kratki opis bit će vam poznat.

Drop Flip na prvi pogled izgleda kao vrlo jednostavna igra: cilj je ubaciti loptu u kantu. Ali, znamo koliko Apple voli u ovu kategoriju stavljati igre minimalističkog izgleda, ali da su teže i kompleksnije nego što se čine. Čim dođete na kasnije nivoe, od vas će se tražiti da dobro razmislite i imate dobre reflekse.

Besplatna aplikacija tjedna: Drop Flip

Igra započinje s pokusnim nivoom, kako bismo shvatili osnove u prvih nekoliko pokušaja: možete pomicati ili okretati prepreke koje se nalaze između lopte i kante. U obzir trebate uzeti gravitaciju i ostale fizičke zakone, što znači kako na razvoj situacije utječe i s koje visine pada lopta prije nego što udari u neku površinu. Kasnije u igri pojavit će se pokretne prepreke, što znači kako ćete morati koristiti i vaše reflekse, ne samo logiku.

Besplatna aplikacija tjedna: Drop Flip

Drop Flip ima sveukupno 128 nivoa, iako većinu njih možete dobiti kupnjama unutar igre ili ocjenjivanjem igre. U početku je poprilično lagana igra, jer možete proći prvih 30-40 nivoa unutar 15-20 minuta, ali nakon toga postaje sve teža i teža. Kontrole su vrlo jednostavne, ali postoji pomalo iritantan problem jer možete zaustaviti igru tapkanjem na zaslon na mjestima na kojima se ne nalazi prepreka, a kada vidite da vaša lopta neće pasti u kantu, teško je resetirati nivo.

Besplatna aplikacija tjedna: Drop Flip

Igru Drop Flip razvio je Nate Dicken, koji je stvorio igre kao što su Alpha Omega, Word2, i har*mo*ny seriju igara. Ako volite ovakve igre, idite na App Store, jer je Drop Flip ovog tjedna besplatan, dok mu je inače cijena 1.99 eura.

Preuzmite Drop Flip s App Storea (iPhone, iPad, besplatno, kupovina unutar aplikacije)


Ne želite ponovno igrati Drop Flip? Nemate razloga za brigu! Pronašli smo još nekoliko aplikacija koje su postale besplatne. Ako vam se sviđaju, preuzmite ih što prije, jer ne znamo koliko će biti besplatne (iako možda i nema razloga za žurbu, jer je App Store zatvoren). Ako vam je potrebno još aplikacija i igara, pogledajte popis aplikacija koje su na blagdanskoj rasprodaji.

Potatoman Seeks The Troof

Besplatna aplikacija tjedna: Drop Flip

Klasična retro platformska igra koju je razvio Pixeljam. PewDiePie je izjavio kako je ovo prva igra u povijesti u kojoj je skakanje izvedeno savršeno. Moguće ju je dobiti besplatno umjesto uobičajene cijene od 1 eura na App Storeu.

Vectrex

Besplatna aplikacija tjedna: Drop Flip

Klasična igra s vektorskom grafikom kao iz 80-ih. Vectrex se sastoji od više igara, a ako se želite vratiti u prošlost, ovo je igra za vas, pogotovo jer je trenutno besplatna, a inače joj je cijena 3 eura.

Cosmic Crown

Besplatna aplikacija tjedna: Drop Flip

Danas je dan za retro igre. Cosmic Crown je cirkularna strateško-avanturistička igra. Možete se kretati samo gore-dolje, ali moguće su brojne nadogradnje kako biste mogli bolje izbjegavati zamke.

Battle Cars

Besplatna aplikacija tjedna: Drop Flip

Krvave borbe s automobilima također nisu moderan izum. U igri imate mod karijere, kao i mod za igranje s drugim korisnicima. Igra inače ima cijenu od 2 eura, a trenutno je besplatna na App Storeu.

Rockabilly Beatdown

Besplatna aplikacija tjedna: Drop Flip

Posljednja postaja retro vlaka! Rockabilly Beatdown je “endless puncher”, što znači kako umjesto da vječno trčite (kao u “endless runner” igrama), udarate neprijatelje koji se stalno pojavljuju. Zvuči sjajno, a trenutno je igra besplatna na App Storeu.

iPhone XR

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!