imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Besplatna aplikacija tjedna: Chameleon Run

Besplatna aplikacija tjedna: Chameleon Run


Petak je stigao, a Apple je odabrao novu aplikaciju za App of the Week promociju. Ovog tjedna riječ je o igri Chameleon Run.

Chameleon Run je “runner” igra, ako vam to nije bilo jasno iz imena. CIlj je logičan: morate doći do kraja nivoa sa svojim likom. Ali, kakav je put, koliko je težak? Sve što ćemo reći je kako ćete vjerojatno psovati česke developere Hyperbolic Magnetism tijekom igranja.

Besplatna aplikacija tjedna: Chameleon Run

Vaš lik samostalno trči u igri, sve što vi trebate raditi je skakati i mijenjati boje. Ovo vam se može činiiti čudnim, ali je ključni dio igre: vaš lik može trčati samo po površinama koje imaju istu boju kao odjeća vašeg lika, inače ćete eksplodirati. Postoje samo dvije boje, narančasta i ružičasta, ali to ne znači da je lagano, pogotovo kada trčite jako brzo. Skačete tapkanjem po desnoj strani zaslona, dok boje mijenjate tapkanjem po lijevoj strani. Jedna mala pogreška i morate početi nivo od početka.

Besplatna aplikacija tjedna: Chameleon Run

Moguće je ostvariti tri cilja na svakom nivou, pa je dobro ponoviti ih barem tri puta, čak četiri ako želite skupiti sve zvjezdice, jer možete dobiti sve zvjezdice samo nakon što ostvarite sve ciljeve. Malo ste brži na hoverboardu nego na nogama, a najzabavnije je mijenjati boju u zadnjem trenutku, što daje vašem liku još više brzine.

Besplatna aplikacija tjedna: Chameleon Run

Vjerojatno smo rekli dovoljno kako bismo vam predstavili igru: ako volite izazove, poprilično teške igre, ova igra je definitivno za vas. Nadalje, nije riječ o starijoj aplikaciji, izašla je prošle godine i dobila mnoštvo nagrada za indie igre. Inače joj je cijena 2 eura, a trenutno je besplatna.

Preuzmite Chameleon Run s App Storea (iPhone, iPad, besplatna)


 

Ne želite riskirati bacanje vašeg iPhoena u zid u trenutku frustracije? Nema problema, prikupili smo druge aplikacije koje su trenutno besplatne. Ne znamo koliko dugo će biti besplatne, pa ih preuzmite što prije, ako vas zanimaju.

Age of Defenders

Besplatna aplikacija tjedna: Chameleon Run

Tower defense tip igre bile su popularne prije nekoliko godina, ali još uvijek su drage mnogima. Age of Defenders dodao je nešto svoje u ovaj gameplay, a to je multiplayer. Postoji kupovina unutar aplikacije, ali je sama igra besplatna, umjesto 3 eura.

Toca Store

Besplatna aplikacija tjedna: Chameleon Run

Ime Toca Boca moglo bi biti poznato mnogima, jer ovaj developer stvara mnogo igara za djecu, a neke su bile već u promociji App of the Week. U igri Toca Store, možete preuzeti ulogu blagajnika ili kupca, ili čak oboje, ako igrate s nekim.

Mystery of Fortune i Mystery of Fortune 2

Besplatna aplikacija tjedna: Chameleon Run

Otkrijte zanimljive i opasne labirinte, borite se, nadogradite svojeg lika: to je sve što želite od SRPG-a. Šesta i osma epizoda Fortune Chronicle Episodesa mogu se preuzeti besplatno na App Storeu.

Ikaro Racing HD

Besplatna aplikacija tjedna: Chameleon Run

Developer NuOxygen skromno opisuje ovu igru kao najrealitičniju u žanru. Ako se želite utrkivati, definitivno ju isporbajte, jer je inače bila 10 eura. Možete se utrkivati sa 6 kaskaderskih aviona na 22 staze.

Uptime

Besplatna aplikacija tjedna: Chameleon Run

Riječ je o Mac aplikaciji. Uptime vam pokazuje koliko vremena je prošlo od kada ste zadnji put resetirali vaše računalo. Zanimljivo je što je developer prije tražio 1 euro za aplikaciju, iako možete dobiti ovu informaciju na Terminalu ako upišete “uptime” i pritisnete enter. Aplikacija je trenutno besplatna.

Rocket

Besplatna aplikacija tjedna: Chameleon Run

Još jedna aplikacija istog developera kao Uptime, Rozga Wojciech, postala je besplatna. Ova je korisnija: pokazuje vam koliko ste vremena potrošili u pojedinoj aplikaciji na vašem Macu. Iako se čini kako nije u potpunosti točna, vrijedi ju isprobati, jer je trenutno besplatna.

Beoplay_h9_i

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!