imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Besplatna aplikacija tjedna: Blyss

Besplatna aplikacija tjedna: Blyss


Ovaj tjedan je tako brzo prošao da smo se jedva sjetili kako je petak dan za besplatnu aplikaciju. Kao što možete vidjeti, ipak nismo zaboravili, pa pogledajmo koja je aplikacija ovog tjedna odabrana za ovu promociju. Riječ je o minimalističkoj mozgalici naziva Blyss.

Ako već dulje vrijeme pratite ovu promociju, možda ste primijetili kako Apple jako voli minimalističke mozgalice, te ih redovito uključuje u ovakvu ponudu. Blyss može ući u tu kategoriju, ali ima svoju posebnost: riječ je o beskrajnoj igri, koja nasumice stvara nivoe, što znači kako ju možete igrati koliko god želite.

Besplatna aplikacija tjedna: Blyss

Kada prvi puta otvorite aplikaciju, odmah ste uvućeni duboko u igru, nakon što odaberete jezik – možete birati između svega 13 jezika. U igri ćete vidjeti kvadrate označene s crvenim točkama. Cilj je povezati četiri kvadrata jednim potezom, kako bi se broj točki smanjio za jedan. Kada ostanete na samo jednoj točki kvadrati će nestati, te ćete završiti nivo.

Možda vam se čini jednostavnim, ali činjenica da ne možete uvijek crtati ravnu ili neprekidnu liniju čini vaš posao težim. Trebate paziti na najmanje tri kvadrata s jednom točkom da ostanu jedan do drugog. Ne možete dijagonalno povući liniju. Možete kombinirati poteze kako biste dosegnuli više točaka. Nivoi postaju sve teži, a nakon nekog vremena dobijete još dva moda igre, Time Attack i Playground.

Besplatna aplikacija tjedna: Blyss

Ako vam to sve nije dosta, možete izvršavati dodatne izazove: među njima su neki koji zahtjevaju da završite određen broj nivoa, kombinacija, oblika i slično. Moguće je igru igrati zajedno s vašim prijateljima u Game Centeru. Za svaki završeni nivo dobivate novčiće s kojima možete kupovati dodatne nivoe ili različite teme – to je jedini način za dobivanje nivoa, nema kupovine unutar igre Blyss.

Blyss ovog tjedna možete preuzeti besplatno u sklopu promocije App of the Week, a inače je aplikaciji cijena 1 euro. Ako vam se sviđaju ovakve igre, definitivno ju isprobajte. Uvijek vam može pomoći ubiti dosadu, a nakon nekog vremena postane poprilično teška te morate puno razmišljati kako biste riješili nivo.

Preuzmite Blyss s App Storea (iPhone, iPad, besplatna)


 

Pokazat ćemo vam još neke aplikacije koje su postale besplatne, ako vam se ne sviđaju igre kao Blyss. Preuzmite ih što prije, dok su još besplatne.

Currency- Simpe Currency Converter

Besplatna aplikacija tjedna: Blyss

Postoji mnogo aplikacija za prebacivanje valuta, a dobro je pitanje jesu li uopće potrebne (jer možete koristiti Spotlight u iOS-u za taj zadatak). Ali, ova aplikacija je malo posebnija zbog svojeg dizajna i kontrola koje se zasnivaju na gestama. Ako često računate vrijednost jedne valute u odnosu na drugu, isprobajte aplikaciju.

Live Studio

Besplatna aplikacija tjedna: Blyss

Ako ste jedan od onih korisnika koji preferiraju koristiti Live Photo funkciju na vašem iPhoneu, ova aplikacija će vam možda koristiti. Možete stvarati snimke ili GIF-ove preko aplikacije, a trenutno je besplatna.

Prompts

Besplatna aplikacija tjedna: Blyss

Ako vam je potrebna ovakva aplikacija, Prompts je savršen izbor. Pomaže vam kada zapnete u pisanju engleskog jezika, bez obzira što pišete. Aplikacija će vam pokušati pomoći prema do tada napisanom tekstu, kako biste mogli nastaviti.

Fudget

Besplatna aplikacija tjedna: Blyss

Zaokružimo stvari s Mac aplikacijom. Riječ je o aplikaciji za izradu budžeta i upravljanje istim. Smatramo kako svima može koristiti za praćenje njihovog novca. Fudget postoji i za iOS, iako morate kupiti Pro verziju za 3 eura ako ju želite sinkronizirati. Ali, Mac verzija je trenutno besplatna, a inače je 5 eura. Iako postoje kompleksnije aplikacije s više opcija, nekome će se svidjeti upravo jednostavnost Fudgeta.

iPhone_SE_akcija
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.