imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Besplatna aplikacija tjedna: Beat Stomper


Još jedan tjedan je prošao i petak je opet ovdje, što znači da je vrijeme za ovotjedni članak o besplatnoj aplikaciji tjedna na iMagazinu! Ako je vrijeme na kraju manje od sjajnog i ne možete – ili ne želite – napustiti kuću, imamo igru vještine nazvanu Beat Stomper za vas.

Postoje igre koje su komplicirane poput kamena. Ponekad možete završiti razinu u samo par sekundi, a ipak, toliko su zarazne da ih ne možete prestati igrati. Beat Stomper je jako sličan tome. Glazba, neonska svjetla, geometrija. Tako počinje opis ove igre u App Storeu, i ove tri riječi skoro savršeno sažimaju o čemu se radi u ovoj odličnoj igri vještine. Nakon toga dolaze druge tri riječi koje čine opis savršenim: Skočite, držite, zgazite.

01_free_app_of_the_week_beat_stomper

Apple piše sljedeće o ovoj igri:

Apsolutno eksplodirajući stilom i energijom, ovaj beskonačni skakač vas izaziva da vodite malene skačuće ljude, gore, gore i daleko u glazbeni raj. Koristeći dodir kako bi bacili svoje uglate avatare s jedne pokretne platforme na drugu, ciljat ćete ili ih čak pogurnuti i više – ili ih barem spriječiti od pada u njihovu sudbinu koja označava kraj igre. S pulsirajućom elektroničkom glazbom i neonskim vizualnim efektima, to je poput plesne zabave za vaš mozak. Radosno jednostavna i jednostavno radosna.

02_free_app_of_the_week_beat_stomper

Igra je zaista jednostavna: s jednim dodirom skačete ovisno o tome kako se platforma na kojoj se nalazite kreće, i još jedan dodir čini vaš ‘stomp’. Ako padnete sa strane, kraj igre. Ako padnete na ‘booster’, možete skočiti nekoliko platformi gore. Ne oklijevajte predugo, jer se prostor neprestano kreće prema gore i ako izgubite platformu ispod sebe, opet kraj igre. To je sve. Očigledno je da je cilj ići gore i gore. Ako ispunite različite izazove, možete dobiti novu glazbu.

03_free_app_of_the_week_beat_stomper

Kada smo kod toga, glazba. Odabir se kreće oko chiptune-elektronskog plesnog žanra.Naravno, to se neće svidjeti svima, što je posve razumno, ali također možete onemogućiti glazbu u aplikaciji. Sveukupno imate 9 izazova, dakle 9 novih vrsta glazbe, i svaka glazba ima različitu vizualnu reprezentaciju u igri. Nakon što završite izazove, što će biti prilično lako za napraviti, sve što vam je preostalo jest skupiti što više bodova. Beat Stomper je dobar i za samo par brzih rundi. Ovaj puta je besplatna umjesto po cijeni od 2.30 eura (16.99 HRK)

Također nije problem ako niste veliki obožavatelj skakanja okolo uz glazbu – kao i obično, prikupili smo nekoliko drugih aplikacija koje su snižene ili postale besplatne. Obratite pozornost na preuzimanje tih aplikacija što je prije moguće, jer se cijene mogu vratiti u bilo kojem trenutku.

File Manager Pro

04_free_app_of_the_week_beat_stomper

Jedna od najvećih novih značajki u iOSu 11 bit će aplikacija za upravljanje datotekama nazvana Files. Ako ne možete čekati do tada, sada možete besplatno preuzeti vrlo sličnu aplikaciju nazvanu File Manager Pro. Očito, korisničko sučelje nije dobro kao Appleovo vlastito sučelje, ali ova aplikacija se može povezati i s brojnim vanjskim uređajima, te isto tako ima ugrađeni preglednik za preuzimanja.

Star Cat Adventure

05_free_app_of_the_week_beat_stomper

Amar Rana je razvijao svoju prvu igru šest godina. U potpunosti ju je ponovo napisao od početka dva puta, bacio originalnu mehaniku igre kroz prozor, i ponovo nacrtao grafiku. Na kraju tog procesa, objavio je Star Cat Adventure gdje morate pomoći Star Cat da pronađe svoju obitelj i vrati se kući kroz 7 galaksija i 43 jedinstvene razine.

Formino

Formino

Ovo je odlična puzzle igra gdje možete raditi neku mentalnu akrobaciju kako bi ostali svježi. Morat ćete složiti sve vrste oblika iz različitih elemenata, što se na prvi pogled može činiti jednostavnim, ali uopće nije lako. Sveukupno dobijete 350 razina besplatno umjesto po originalnoj cijeni od 3.5 eura (24.99 HRK): nažalost, ovaj besplatni aspekt u ovom slučaju znači da ćete dobiti trake s oglasima i videozapise u igri.

Fox Eats Chicks

Fox-Eats-Chicks

Ova ‘platform’ igra ima prilično lijepu piksel grafiku. Potrebno je loviti piliće s lisicom, što nije tako lako kao što zvuči, a vremenski izazovi zahtijevaju da završite razine najbolje što možete. Igra je sada dostupna besplatno umjesto po originalnoj cijeni od 4.50 eura (34.99 HRK).

Jasper’s Rocket

Jaspers-Rocket

Ovo je beskrajna igra letenja u kojoj morate letjeti u nasumično generiranom okruženju i završiti ciljeve na planetu, gdje je vaša valuta izbora – banana. Vremenski uvjeti i doba dana se neprestano mijenjaju, te se možete diviti izgledu planeta koji ima više od jednog sunca. Također ima aplikaciju za Apple TV!

Modern Translator

Modern-Translator-1

Znate li što je najgora stvar ove aplikacije? Programer, Quang Lam imao je obraza tražiti 10.99 eura (89.99 HRK) u Mac App Storeu – jer u osnovi dobivate mobilnu verziju Google Translatea i ‘webview-a’ u macOS aplikaciji. Ipak, može biti korisna besplatno, posebno ako često koristite Google Translate i ne želite uvijek tražiti karticu preglednika.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!