imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Beats Studio 3 test – tako se to radi!


Dobili smo najnoviji dodatak Beats Studio seriji kako bismo ga testirali. Studio 3 razmazit će korisnika s aktivnim uklanjanjem bude, W1 čipom, nevjerojatnom udobnošću i zvukom koji je pozitivno drugačiji od uobičajenih Beats slušalica.

Imali smo priliku testirati nekoliko Beats proizvoda. Na primjer, između ostalih testirali smo Powerbeats 3 koje su stvorene za sportske aktivnosti, i gotovo savršene BeatsX. Međutim, na tom popisu nam je nedostajao visokokvalitetni proizvod iz Studio serije. Sve do sada, barem.

Navedeni uređaji su imali odgovarajuće zvukove za ciljanu skupinu, ali bilo je očito da nisu stavili naglasak na to tijekom razvoja.S druge strane, Studio serija tradicionalno ima najbolji zvuk. To se nije promijenilo u slučaju Studio 3 slušalica, a nije čak ni najveće iznenađenje.

Vanjština

Najprije ćemo pogledati pakiranje. Uobičajena kutija s uobičajenim dodatcima: prijenosna torbica; 3.5-milimetarski priključni kabel za slušalice; microUSB kabel za punjenje (iako se pitamo zašto i dalje inzistiraju na tome); papiri; naljepnica; i naravno, slušalice.

Slušalice daju tradicionalno Beats iskustvo. Moderne, lagane (teže samo 260 grama), izdržljiva plastika s trakama koje nalikuju aluminiju, i atletska atmosfera. Definitivno postoji uočljiv rast u kvaliteti materijala koji se koriste u Beats proizvodima. Ovo vam se neće raspasti na glavi; očito je da će trajati godinama.

Udobnost

Razgovarajmo o najboljoj stvari u Studio 3:

ove slušalice su izuzetno udobne.

Od trake za glavu koja je prekrivena materijalom nalik gumi do mekih jastučića za uši, sve to ima samo jednu svrhu: da ni ne primijetite da nosite slušalice. Lagana težina i bežični dizajn očito pomažu s time. Bez obzira koliko dugo ih nosili, nikad nismo osjetili nelagodu ili potrebu da ih skinemo. Inženjeri su napravili odličan posao. Čak bismo otišli tako daleko da kažemo da su to jedne od najudobnijih slušalica koje smo ikada testirali.

Unutrašnjost

Još jedna prednost je W1 čip. Već smo pričali o tome kako je odličan, ali svaki puta kada testiramo nešto što u sebi ima ovaj čip, ponovno shvatimo koliko je on odličan. Uparivanje je čarobno i upravo onako kako bi i trebalo izgledati u 2017. godini; raspon je nevjerojatan, ne možete se zateći na mjestu koje je dovoljno veliko da izazove prekid veze; čak je i baterija prilično snažna: tvrtka obećava 22 sata s aktivnim uklanjanjem buke, te 40 sati bez njega.

Beats Studio 3 bežične slušalice

Razgovarajmo malo o aktivnom uklanjanju buke. To je vrsta tehnologije koju je vrlo lako uništiti: ne postoji ništa gore od šumova i neispravnog uklanjanja buke. Srećom, tvrtka je stvorila uklanjanje buke dobre kvalitete u kojem možete uživati. Nećete morati pojačavati zvuk kako biste nešto čuli kada se nalazite u gradskom prijevozu. I dalje postoje šumovi, ali jednom kada pokrenete pjesmu, oni nestaju.

Kvaliteta zvuka

Beats Studio 3 su znatno smanjile isticanje basa koje je karakteristično za tvrtku. Nećete se osjećati kao da vam je subwoofer zalijepljen za uši. Zahvaljujući izjednačenim zvukovima, možete uživati i u drugoj glazbi, a ne samo u žanru Davida Guette. Ipak, Beats su još uvijek Beats; elektronski, hip-hop i rap žanrovi su i dalje oni koji zvuče najbolje.

Studio 3 su nevjerojatne u usporedbi s očekivanjima: ovo je najbolje glazbeno iskustvo koje je Beats proizvod ikada pružio. Nije audiofilni uređaj, ali nije ni očekivano da će to biti.

Presuda

Ovo također opisuje primarnu upotrebu Beats Studio 3 slušalica: ovo je savršeni par slušalica za grad, ured i putovanja. Lagane i kompaktne kada su složene, prednosti W1 čipa, aktivno uklanjanje buke i ekstremna udobnost stvaraju mješavinu kojom se Beats može ponositi. Poboljšana kvaliteta zvuka je samo trešnja na vrhu. Studio 3 nisu samo slušalice koje povremeno koristite. Studio 3 su paket Beats iskustva koje možete koristiti koliko god dugo želite, bez kompromisa.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!