imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Appleovi novi proizvodi uhvaćeni na snimci


Jedna je stvar vidjeti nove uređaje u rukama Appleovih čelnih osoba tijekom prezentacije na Keynoteu, ali nešto je sasvim drugo vidjeti ih u akciji. Tisuću sretnih novinara jučer je pozvano u Apple Park, gdje su imali prilike snimiti sve nove proizvode te njihove značajke. Evo nekih od njihovih snimki.

iPhone X

Ne možemo nego započeti s iPhoneom X. Svi su se zaljubili u novi vodeći Appleov uređaj čim su ga ugledali, a i mi jedva čekamo primiti ga u ruke. Ovdje možete baciti oko na naš članak o uređaju, a za još bolji doživljaj uživajte i u nekoliko snimki.

Marques Brownlee

9to5mac

Jonathan Morisson

iPhone 8 i 8 Plus

Hm, hm… Naše je mišljenje da bi ovim dvama novim uređajima bolje pasao naziv 7s, barem ako je suditi po funkcijama i novim značajkama. Ali staklena pozadina zbilja diže dizajn uređaja na novu razinu. Definitivno možemo reći da ljepota iPhonea 8 ostavlja bez daha, a sljedeće snimke to i dokazuju. Također, nemojte preskočiti naše poglede na ta dva nova uređaja.

Engadget

TechCrunch

Apple Insider

Apple Watch Series 3

Apple je odlučio prekinuti tradicionalan dvogodišnji ciklus predstavljanja Apple Watcha, pa sada imamo novu, treću seriju, samo godinu dana nakon Series 2. Izvana nema dramatičnih promjena, no unutrašnjost je puna novih značajki. Ekipa iz Cupertina sada napokon može opravdano reći da postoji razlog za nošenje Apple Watcha te da on nije samo modni dodatak za bogataše. Zbilja nam se sviđa naprednija metoda praćenja pulsa te nove statistike, i zbilja se nadamo da će Apple Watch uskoro postati središnji uređaj za brigu o zdravlju. Ovdje možete pročitati činjenice, ali pogledajmo prvo neke snimke.

The Verge

CNet

Apple Insider

Apple TV 4K

Još uvijek nemamo snimke ovog uređaja u punoj akciji, pa se za sada morate zadovoljiti tehničkim detaljima.

Beoplay_h9_i

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!