imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Appleovi dodaci jednako su traženi kao popularne lutke


Prodaja AirPodsa u SAD-u obara rekorde, a jako su traženi i oni dodaci koje bi korisnici radije dobili kao dio paketa s uređajima.

Jeste li čuli za L.O.L. Surprise! lutke? Nisam ni ja. Međutim, one bi navodno trebale biti hit ovogodišnje božićne sezone u SAD-u. Čak je i North West (kćer Kim Kardashian) bila obučena poput te lutke za jednu modnu reviju. Dakle, ako želite osobito razveseliti neku djevojčicu, ovo bi mogao biti pun pogodak. Nema na čemu!

Ali kakve to veze ima s Appleom? Nikakve. Međutim, ove su lutke na popisu najprodavanijih uređaja u listopadu obavljenom na Thinknumu. Među odabranih deset našla su se i četiri Appleova „proizvoda“.

Na prvom mjestu – prvi put u povijesti Best Buy popisa – našle su se AirPods slušalice. Usprkos svim glasinama o nadogradnji tog proizvoda, ova verzija ne smatra se zastarjelom. To je zbilja savršen uređaj, kojem je nadogradnja dobrodošla, ali ne i nužna.

Na posljednjem je mjestu isto Appleov uradak, Lightning – 3,5 mm Jack adapter, koji od ove godine više nije dio paketa s uređajem. S jedne strane, meni ne nedostaje jer se sve više oslanjam na bežično povezivanje. Ali s druge, to jasno pokazuje da se radi o prenagloj promjeni za većinu korisnika.

Na sedmo su mjesto zasjele slušalice EarPods, s Lightning konektorom. Lijepo je da su se našle među prvih deset. Doduše, to se dogodilo samo zato što je bežično rješenje tako skupo.

A na osmom je mjestu čuveni USB – Lightning kabel. Iza njega su čudesne lutke s početka priče.

Inače, ovo je povijesni trenutak – naš prvi članak o Appleu u kojem se spominje ime Kardashian.

Izvor: Thinknum

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!