imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Appleov sljedeći izazov povodom međunarodnog dana joge


Sljedeći Appleov izazov održat će se na međunarodni dan joge, a za nagradu ćete dobiti novu značku i set naljepnica.

Ako ste mislili da je duga šetnja na ovom suncu dovoljna da se iznojite do savršene forme, potpuno ste u krivu. Ništa ne može zamijeniti redovitu vježbu. Zato će vas sljedeći Appleov izazov potaknuti da se krećete. Ovom prilikom radi se o međunarodnom danu joge, u petak 21. lipnja.

Lako je zaključiti što morate napraviti da biste ostvarili uspjeh. Dovoljno je da 15 minuta vježbate jogu u bilo kojoj aplikaciji koja je integrirana u aplikaciju Zdravlje. Ili se osloniti na Appleovo zadano rješenje, ugrađenu vježbu Joga koja je predstavljena s watchOS-om 5 (na žalost, nije dostupna za korisnike Series 0 sata).

Apple obično zadaje izazove za sve vlasnike Apple Watcheva, ali ovo je prvi put da slave međunarodni dan joge. Svi mogu osvojiti značku i set naljepnica, koje onda možete upotrebljavati u razgovorima putem iMessagesa ili tijekom FaceTime poziva.

Apple trenutno nudi 12 različitih vrsta vježbi: hodanje, trčanje, vožnja bicikla, vježbe na eliptičnim spravama, vježbe na spravi za veslanje, vježbe na steperu, HIIT, planinarenje, joga, plivanje, kolica i drugo.

Ako se želite odvojiti od trendova i vježbati nešto posebno, poput golfa, možete birati između mnoštva opcija.

Da biste to napravili:

    • Otvorite aplikaciju Workout na svom Apple Watchu.
    • Idite na Other i pritisnite Start.
    • Dovršite vježbu povlačenjem udesno i dodirnite End.
    • Prođite kroz detalje svoje vježbe i odaberite opciju Name Workout.
    • Pregledajte popis vrsta vježbi i odaberite željenu opciju.

Ako želite odmah kupiti Apple Watch, možete odabrati jedan iz široke ponude u iSTYLE trgovinama i biti spremni za izazov u petak.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!