imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Appleov sljedeći izazov povodom međunarodnog dana joge


Sljedeći Appleov izazov održat će se na međunarodni dan joge, a za nagradu ćete dobiti novu značku i set naljepnica.

Ako ste mislili da je duga šetnja na ovom suncu dovoljna da se iznojite do savršene forme, potpuno ste u krivu. Ništa ne može zamijeniti redovitu vježbu. Zato će vas sljedeći Appleov izazov potaknuti da se krećete. Ovom prilikom radi se o međunarodnom danu joge, u petak 21. lipnja.

Lako je zaključiti što morate napraviti da biste ostvarili uspjeh. Dovoljno je da 15 minuta vježbate jogu u bilo kojoj aplikaciji koja je integrirana u aplikaciju Zdravlje. Ili se osloniti na Appleovo zadano rješenje, ugrađenu vježbu Joga koja je predstavljena s watchOS-om 5 (na žalost, nije dostupna za korisnike Series 0 sata).

Apple obično zadaje izazove za sve vlasnike Apple Watcheva, ali ovo je prvi put da slave međunarodni dan joge. Svi mogu osvojiti značku i set naljepnica, koje onda možete upotrebljavati u razgovorima putem iMessagesa ili tijekom FaceTime poziva.

Apple trenutno nudi 12 različitih vrsta vježbi: hodanje, trčanje, vožnja bicikla, vježbe na eliptičnim spravama, vježbe na spravi za veslanje, vježbe na steperu, HIIT, planinarenje, joga, plivanje, kolica i drugo.

Ako se želite odvojiti od trendova i vježbati nešto posebno, poput golfa, možete birati između mnoštva opcija.

Da biste to napravili:

    • Otvorite aplikaciju Workout na svom Apple Watchu.
    • Idite na Other i pritisnite Start.
    • Dovršite vježbu povlačenjem udesno i dodirnite End.
    • Prođite kroz detalje svoje vježbe i odaberite opciju Name Workout.
    • Pregledajte popis vrsta vježbi i odaberite željenu opciju.

Ako želite odmah kupiti Apple Watch, možete odabrati jedan iz široke ponude u iSTYLE trgovinama i biti spremni za izazov u petak.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!