imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Appleov logo nikada nije bio ovako cool


Što više pozivnica, više logotipa – to je ono što je Apple zamislio za ovogodišnje predstavljanje iPada Pro i Maca. A mi smo okupili sve u jednom članku!

Jučerašnje vijesti bile su da će se u listopadu održati Apple događaj. Tvrtka je poslala svoje pozivnice za Keynote koji će se održati 30. listopada. Sada su tome dodali još nešto: što su više pozivnica poslali, izmislili su više logotipa. A većina njih je ispala prilično sjajno. Pogledajte:

Izvor: The Verge

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!