imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple Watch vam ponovno daje izazov povodom Dana planeta Zemlja


Nastavljajući tradiciju započetu 2017., Apple započinje aktivnosti povodom Dana planeta Zemlja novim izazovom, koji vas potiče da se više krećete kako biste osvojili značku.

Znamo da tvrtka poduzima sve kako bi smanjila negativan utjecaj na okoliš te da pokušavaju učiniti svoju proizvodnju ekološki što prihvatljivijom. Ne iznenađuje da su nekoliko puta imenovani kao najzelenija tehnološka tvrtka.

Istovremeno potiču i svoje korisnike da osvijeste ponašanje prema okolišu, pa ni ove godine nisu zaboravili na Dan planeta Zemlja. Prošle smo godine sabrali nekoliko zanimljivih činjenica o tom danu.

John McConnell, aktivist za mir koji je predložio ideju obilježavanja Dana planeta Zemlje na UNESCO-voj konferenciji 1969.

Kao i prošle dvije godine, dovoljna vam je vježba od 30 minuta da osvojite značku. Samo je snimite 22. travnja u bilo kojoj aplikaciji koja se može sinkronizirati s aplikacijom Zdravlje.

Ovo je već treći izazov ove godine. Na Valentinovo ste mogli osvojiti značku loveći ljubav, a na Dan žena bilo je dovoljno da slavite žene.

Jeste li osvojili sve značke do sada?

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!