imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Apple Watch S4 jest tanji, ali ne i najtanji


Apple nije lagao: novi Apple Watch uistinu je tanji od svog prethodnika. Dakle, od Apple Watcha Series 3. Ali to nije Appleov najtanji pametni sat do sada.

Apple zbilja zna kako očarati korisnike riječima. Prema službenoj izjavi, Apple Watch Series 4 tanji je od prethodnih modela.

Prije no što počnemo slaviti, definirajmo izraz „prethodnih modela“. Misle li svih ili određenih? Na žalost, samo od određenih modela. Naime, debljina novog uređaja je 10,7 mm. U usporedbi s debljinom od 11,4 mm koja je iskazana u specifikacijama modela S1, S2 i S3, jasno je da je došlo do kraćenja od 0,7 mm.

Međutim, originalni Apple Watch, tzv. S0 model, bio je debeo tek 10,5 mm, što je 0,2 mm manje od najnovijeg modela. U redu, to je gotovo neprimjetna razlika, ali dokazuje da Series 4 ipak nije najtanji model do sada.

Doduše, u novi su sat smješteni ECG, GPS i LTE senzori, pa je zbilja prava čarolija što je Series 4 tanji od svojih (gotovo svih) prethodnika…

Izvor: The Verge

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!