imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Predstavljen iOS 12 – Apple WWDC 2018

Pogledajte nove funkcije sljedećeg sustava!

Apple je već započeo s davanjem savjeta o tome kako koristiti iOS 11


Kao što smo mogli vidjeti iz desete beta verzije iOS-a 11, novi sustav je gotovo potpuno spreman za objavljivanje. Kako bi proslavili tu činjenicu, Apple je već počeo pripremati korisnike iOS-a 10 na očekivane nove značajke.

Ako se polovici svijeta već nije vrtjelo u glavama zahvaljujući izlasku iOS-a 11 i brojnih novih funkcija, Apple je odlučio pogurati uzbuđenje još i dalje. Baš kao što bi i bilo koji dobar dubstep DJ učinio, s podizanjem raspoloženja sve više i više kako bi publika potpuno eksplodirala tijekom apsolutno neodoljivog pada. Oni koji još nisu izbrisali aplikaciju Savjeti se mogu veseliti primanju push obavijesti od aplikacije u nadolazećim danima.

Na primjer, nešto poput ovoga: “Saznajte više o novom upravljačkom centru koji dolazi u iOS-u 11.”

Ove godine je taj fenomen započeo nešto ranije no inače, što može imati dva razloga zašto. Prvi bi mogao biti da ima puno više malenih novih detalja koji su većinu vremena vrlo dobro skriveni, pa bi njihovo otkrivanje mogao biti kompliciran zadatak čak i za veterane iOS-a. Drugi razlog je to da nikada nije došlo do ovakvog uzbuđenja u vezi iPhonea i iOS-a kao sada, i očito, Apple želi iskoristiti ovu situaciju, kako bi ovo ludilo moglo stići do svih, čak i onih koji nisu pratili vijesti u proteklih godinu dana.

Ako niste dobili notifikaciju, ali želite pogledati što nas Apple želi naučiti, onda otvorite aplikaciju Savjeti. Dodirnite gumb Zbirke u lijevom gornjem kutu i odaberite točku Pretpregled iOS-a 11 s izbornika. Trenutno ima pet savjeta za iPhone: govore o upravljačkom centru, novoj aplikaciji Datoteka, ‘Ne ometaj tijekom vožnje’ načinu rada, novim fotografskim efektima i o prilagodljivim preporukama glazbe Apple Musica. Naravno, savjeti za iPad se više usredotočuju na obavljanje više zadataka istovremeno, Dock i Drag & Drop opcije.

Što se tiče predstavljanja iOS-a 11, nema neke šanse za to da ćemo novi sustav moći preuzeti odmah 12. rujna. Morat ćemo čekati službeni izlazak, što će temeljeno na iskustvu iz prethodnih godina, potrajati oko 6 do 8 dana. Jedva čekamo da ga vidimo!

Izvor: 9to5mac

iPad akcija 1999 kn

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!