imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Apple vas uči kako uslikati selfie


Apple je nedavno ažurirao svoju iPhone 7 web stranicu, te su nam pokazali hrpu videa o tome kako možete uslikati najbolje fotografije sa svojim mobitelom. Sada imamo drugi dio ove miniserije.

Ukupno 4 videozapisa su učitana na Appleovu stranicu posvećenu iPhoneu 7, nadodajući na drugih dvadeset i nešto postojećih videozapisa. Svi su usredotočeni na predstavljanje određene funkcije kamere sa životopisnim, ‘how-to’ vodičem. Pokazujući različite teme, predmete i situacije, demonstriraju najbolje postave korak po korak za vrhunske rezultate.

01_Apple_will_teach_you_

Neke od pokazanih funkcija su specifične samo za iPhone, međutim,većina njih su zaista osnovni savjeti, poput kako pronaći dobra svjetla. Zbog toga ne razumijem za koga su ovi videozapisi napravljeni. Većina ovih videozapisa je previše jednostavna. Na primjer, na ovaj način se slika selfie prema Appleu: uključite kameru, prebacite se na prednju kameru i zatim pritisnite gumb. Moguće je da postoji veliki broj starijih ljudi koji nisu vidjeli smartphone u posljednjih 10 godina, i da su nedavno dobili iPhone 7 Puls od svoje unučadi, ali to nije vjerojatno.

I nemojmo zaboraviti jedan problem o edukaciji: genijalni um iz Applea koji je odlučio snimiti ove videozapise u portretnom načinu će gorjeti u paklu amaterskih filmaša. Čak i one koji pokazuju kako napraviti video. Kao da VVS (Vertikalni Video Sindrom) ne bi bio dovoljan problem za život…

Nedavno ažurirani videi se odnose na zumiranje iPhonea 7, kako uslikati horizont i primijeniti crno-bijele filtre ili uhvatiti “intimni trenutak” (zlo onomu koji zlo misli). Voditelj marketinga na društvenim medijima ove kampanje je vjerojatno plaćen po satu, jer za sada, samo su dva videa učitana na YouTube. Za ostale, posjetite Appleovu web-stranicu.

Izvor: macrumors

iPhone_X
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.