imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Apple vas uči kako koristiti nove iPhone funkcije


Ne znate kako koristiti Depth Control, jednu od novih inovacija na iPhoneu XS, XS Max i XR? Ne brinite, Apple će vam pokazati!

Apple vrlo često na svoj YouTube kanal učitava kraće poučne videozapise. Ovaj puta, tvrtka vas uči kako koristiti Depth Control. U slučaju da ne znate kako koristiti ovu funkciju, pogledajte ovaj 30 sekundi dug videozapis koji detaljno opisuje temu:

Depth Control je važan razvoj portretnog načina. Kao što je poznato, ono što čini portretne fotografije tako sjajnima je to da dok je lice oštro i u fokusu, pozadina je zamućena. Uz to, ako snimite takvu fotografiju, izgleda kao da ste ju snimili pomoću profesionalnog fotoaparata. Zahvaljujući novom, puno jačem procesoru, novi iPhone uređaji mogu prilagoditi jačinu ovog zamućenja uz pomoć softverskog rješenja, nakon što je fotografija već snimljena. To je Depth Control.

Točnije, možete prilagoditi kontrolu dubine između stope f/1.4 i f/16, što je stopa od potpuno zamagljenog efekta do fotografije bez ikakvog zamućivanja. Počevši od iOS-a 12, čak ga možete prilagoditi u stvarnom vremenu, prije no što snimite fotografiju.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!