imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Apple vas besplatno uči kako svirati gitaru


Appleova dobro poznata izvorna aplikacija, GarageBand je ažurirana. Nova verzija sadrži mnoštvo novih uzoraka zvuka i besplatne lekcije za korisnike.

GarageBand je jedan od onih besplatnih softvera koje možete koristiti kako bi demonstrirali zašto je dobro koristiti Mac. Osnovni softverski paket se sastoji od toliko različitih aplikacija da s lakoćom možete imati uzbudljivo korisničko iskustvo bez korištenja aplikacija treće strane.

Pomoću GarageBanda možete sastaviti svoj prvi glazbeni album, ako ste dovoljno kreativni.

U posljednje vrijeme izdana su mnoga ažuriranja ove aplikacije, ali ovaj put, ažuriranje se sastoji od mnoštva novih značajki. Dodano je više od 1000 novih loop-ova i efekata, uključujući i future bass i chill rap. Dva nova jazz bubnja, tradicionalne kineske glazbene instrumente kao što su Guzheng, Koto i Taiko. I naposljetku, ali ne i najmanje važno, osnovni paket Artist Lessons-a postao je besplatan.

Posljednja novost također zaslužuje nešto detaljnije objašnjenje. Bit Artist Lessons-a je to da korisnik može naučiti svirati različite pjesme na gitari ili glasoviru od samog glazbenika kojemu pjesma izvorno pripada. Glazbenika kao što su Death Cab for Cutie, Rush, Sarah McLachlan, Sting, John Legend ili Fall Out Boy. Ove lekcije su prethodno koštale 5 dolara, ali sada su besplatne.

Dakle, ako želite da vas Sting nauči svirati gitaru, sve što trebate učiniti je otvoriti vaš MacBook…

Izvor: The Verge

Preuzmite GarageBand s iOS App Storea (iPhone, iPad, besplatno)

Preuzmite GarageBand s Mac App Storea (macOS, besplatno)

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!