imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Predstavljen iOS 12 – Apple WWDC 2018

Pogledajte nove funkcije sljedećeg sustava!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple TV je u najboljim mogućim rukama

Apple TV je u najboljim mogućim rukama


Apple TV usluga dobila je novog menadžera. Apple je uspio privući ovog menadžera od konkurencije, gdje je već dokazao da zna što radi. Neke sjajne stvari dolaze za Apple TV.

Bloomberg je donio vijest: zaposlili su novog menadžera na visokoj poziciji Apple TV tima. Timothy D. Twerdahl, koji je odmah dobio mjesto potpredsjednika, nije započeo svoju karijeru jučer. Prije je radio za Amazon na sličnom servisu, naziva Amazon Fire TV, a prije toga je bio predsjednik u Netflixu i Roku. Apple je potvrdio Bloombergu kako se Twerdahl pridružio Appleu početkom mjeseca.

Ova novost dala je dosta posla HR (Human resources) odjelu, jer je bilo potrebno pomaknuti pozicije u odjelu, s obzirom da je Twerdahl dobio prije zauzeti poziciju potpredsjednika, na kojoj je prije bio Pete Distad. Distad će raditi s potpredsjednikom internetskog softvera i servisa, Eddyjem Cueom. Twerdahl će raditi za potpredsjednika Grega Joswiaka.

Apple TV je u najboljim mogućim rukama

Vidjet ćemo koje promjene će novi zaposlenik donijeti za Apple TV. Činjenica da je Twerdahl zaposlen ubrzo nakon što su se pojavile vijesti o radikalnim promjenama platforme mnogo nam govori.

Tim Cook je potvrdio navedeno nakon prezentacije rezultata Q1 kvartala. Appleov CEO misli kako su Apple TV i Apple Music tek u prvoj fazi razvoja, pa im zato Apple posvećuje toliku pažnju. Iako nije dao detalje, njegove riječi možemo protumačiti tako da planiraju nešto veliko u Cupertinu.

Apple TV je u najboljim mogućim rukama

Jedan sjajan korak za tvrtku bi bio kada bi počeli stvarati svoj sadržaj. Iako je Eddy Cue rekao kako se to neće dogoditi, još uvijek nam se čini kao vrlo moguća opcija, pogotovo ako pogledamo Cookove riječi. Appleov CEO je rekao kako su tek dobili mali uvid u to kako je stvarati sadržaj za Apple Music, a razmišljaju o različitim smjerovima razvoja usluge. Apple TV bi bio sjajna prilika za razvoj ovih ambicija…

Izvor: 9to5mac 1 i 2

iPhone RED

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!