imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Apple trgovina se otvara u najvećem trgovačkom centru na svijetu


Apple planira otvoriti svoju treću trgovinu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Angela Ahrendts misli kako je tvrtka spremna za otvaranje trgovine u najprometnijem području Dubaija.

Nismo iznenađeni činjenicom da se Apple trgovine nalaze na svakoj većoj lokaciji u svijetu, ili čak time da uvijek otvaraju trgovine u najpopularnijim trgovačkim centrima i pokušavaju privući sofisticiranije klijente. Iako se Apple proizvodi mogu činiti previše skupima za prosječne građane istočne Europe, Apple trgovine i proizvodi izloženi u njima se vjerojatno mogu smatrati proizvodima niskog raspona cijena od strane bogatih područja Dubaija. Ipak, posve je moguće da Apple trgovine otvorene u bogatijim područjima imaju ponešto jedinstvenu zalihu kako bi pružali usluge za različite potrebe, baš kao pop-up trgovine posvećene Apple Watchu.

01 (1)

Sljedeća meta na kojoj tvrtka ima oko je grandiozan Dubai Mall. Apple nije mogao previše pogriješiti s ovim izborom, s obzirom na to da je ovaj trgovački centar proglašen najposjećenijim trgovačkim centrom na svijetu u 2011 sa svojih 54 milijuna kupaca. Postoji samo 1200 trgovina u trgovačkom centru, i sada je Appleova buduća trgovina među njima. Teško je pronaći odgovarajuće mjesto za trgovinu za brend poput Applea čak i po prosječnim standardima; ne možemo ni zamisliti koliko je to teško učiniti u Dubaiju i najprometnijem svjetskom shopping području.

Pripremamo se za našu najnoviju trgovinu u UAE tako što slavimo lokalne umjetnike i poduzetnike. Uzbuđeni smo zbog Apple Dubai Malla!

Datum velikog otvaranja još nije određen, jer pripreme su još uvijek u tijeku, ali popis Apple trgovina je nedavno ažuriran na apple.com. Trenutno, Dubai Mall i okolna područja imaju 92 milijuna posjetitelja dnevno, stoga administracija tvrtke planira radno vrijeme od sedam dana u tjednu. Već postoji marketinška kampanja pod sloganom “Kreativnost. Povezanost.”

02

Ako smo rekli da je Apple trgovina koja se uskoro otvara u Chicagu odlična, onda bi ova izjava trebala biti pomnožena s time, i onda biste možda shvatili mišljenje koje imamo o Apple trgovini u Dubai Mallu. Trgovine rastu kao trava ovih dana, Apple je nedavno otvorio trgovinu u Miamiju.

Izvor: 9to5mac

iPhone_6_ponovo
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.