imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Apple toplo pozdravlja one koji migriraju s Windowsa


Nije bilo problema s pozdravljanjem drugih, ali sada se izraz gostoljubivost razvio na potpuno novu razinu u macOS-u…

Voda i vatra. Pas i mačka. Crno i bijelo. Windows i macOS. Iako naginjemo prema mišljenju da su ova dva operativna sustava potpuno različita, situacija nije tako dramatična. Međutim, činjenica je da obje strane vole privlačiti korisnike i čak se usude ući na teritorij druge.

Kako bi to učinio, Apple je odabrao genijalnu taktiku. Za one koji bi se željeli prebaciti, ali se boje svih problema koji bi mogli doći s prebacivanjem osobnih podataka s jednog sustava na drugi, Apple je predstavio uslugu pod nazivom Migration Assistant. Do sada ste uz asistentovu pomoć mogli lako prebaciti lokalno pohranjene podatke s Windowsa na Mac.

Od sada, isti program zna još više.

Kao što su korisnik Twittera s oštrim okom, a zatim i 9to5Mac primijetili, aplikacija je dobila veoma korisne značajke u nedavnoj beta verziji macOS-a Mojave. Sada ćete uz dokumente moći migrirati i račune, kontakte, e-mailove, kao i aplikacije treće strane. Ironično, to znači da možete premjestiti sve vaše podatke s Microsoftovog Outlooka na Windowsu na njegovu verziju za Mac, i sve to dok pucnete prstima.

Touché!

Izvor: The Verge

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!