imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple Store je danas zatvoren - što bi to moglo značiti?

Apple Store je danas zatvoren – što bi to moglo značiti?


Stranica 9to5mac je uočila kako će Apple Store danas više od 5 sati biti zatvoren. To bi moglo značiti dvije stvari. Bit ćemo vrlo sretni ako je jedna opcija, a vjerojatno ćemo na drugu samo slegnuti ramenima.

Ne sjećamo se više vremena kada je Apple Store zatvaran radi nadogradnje. Naravno, kada je Apple imao nekakvo predstavljanje proizvoda, službena stranica imala je poruku “Store down”, ali inače nisu najavljivali kada bi se zatvarala trgovina iz nekog drugog razloga.

Ali, ovaj put su to učinili. Upozorenje se pojavilo na stranicama podrške Appleovih usluga, prema kojima će Store biti isključen u razdoblju od 08.00 do 13.30 sati, zbog održavanja.

Apple Store je danas zatvoren - što bi to moglo značiti?

Nisu dodali zašto se održavanje odvija tako rano, jedine informacije koje su rekli je kako će nadograđivati Appleove stranice.

Apple Store je danas zatvoren - što bi to moglo značiti?

Postoje dva razloga koja su vjerojatni uzrok zatvaranja. Prvi je da jednostavno žele postaviti novi dizajn ili nekakvu nadogradnju online trgovine. Ako je tako, možemo samo slegnuti ramenima, jer je riječ o relativno maloj promjeni. Ali, moguće je kako se online trgovina nadograđuje s novim proizvodima. Malo je sumnjivo da nadogradnja traje toliko vremena.

Koji bi mogli biti ti novi proizvodi? Popis je poprilično velik. MacBook, MacBook Air, iMac, Mac mini i Mac Pro nisu dobili nadogradnju već dulje vrijeme. Bilo je glasina o novom iPhone SE modelu sa 128 GB prostora, kao i o crvenom iPhoneu. Možda izlaze nove narukvice za Apple Watch, ili bilo koji drugi dodaci. Mnogo stvari bi moglo biti dostupno danas, čak i novi iPad modeli, iako očekujemo kako će oni biti predstavljeni na posebnom događaju, a ne samo tihom i jednostavnom nadogradnjom.

S obzirom da se ovakvo upozorenje još nije dogodilo, sve što možemo zaključiti je kako Apple.com obično nije toliko dugo izvan funkcije ako ne postoji dobar razlog za to. Sigurno ćemo pratiti stranicu tijekom dana, pa ako pronađemo nešto zanimljivo, pisat ćemo o tome naknadno.

Beoplay_h9_i

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!