imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Apple šalje službene press pozivnice za WWDC


Iako već znamo datum ovogodišnjeg WWDC-a, Apple je tek započeo sa slanjem službenih press pozivnica za događaj. Pogledajmo što možemo očekivati na jednom od najvažnijih Apple događaja ove godine.

WWDC je možda jedan od najuzbudljivijih Apple događaja. Naravno, tu je i iPhone događaj koji je inače zakazan za jesen, i ponekad imaju odvojene događaje za predstavljanje novih Macova, ali WWDC je jednostavno drugačiji. Ova prethodno spomenuta predstavljanja hardwarea nisu baš uzbudljiva zbog glasina koje kruže industrijom. Puno stvari saznamo obično mjesecima prije stvarnog događaja: specifikacije proizvoda, najnovije značajke, stvari poput tih; stoga nikada nismo iznenađeni novim uređajima kao što smo nekada bili.

U drugu ruku, malo je informacija otkriveno o ažuriranim operativnim sustavima koji će biti predstavljeni na WWDC-u. Sve što inače dobivamo su neizvjesne glasine, iako to može biti zbog toga što novi OS-vi nisu sastavljeni u Kini. Ostaje više tajni koje će biti otkrivene, stoga je iznenađenje veće. Hoćemo li napokon imati Dark Mode? Hoće li Siri biti pametnija? Još ne znamo, i tako bi i trebalo biti. Usprkos tome, još uvijek volimo maštati o tome kako bi novi sustavi trebali izgledati.

01_official_press_invitations_issued_for_wwdcBilo je nekoliko iznenađenja ovdje.

Srećom, nećemo morati još dugo čekati kako bi dobili odgovore na sva naša pitanja. Za mjesec dana od sada, Worldwide Developers Conference 2017 (WWDC) će već biti gotova. Događaj koji se održava of 5. do 9. lipnja će imati promjenu u mjestu održavanja koja će biti drugačija od tradicije, jer će se po prvi puta od 2002. godine developeri iz svih krajeva svijeta okupiti u San Joseu. Reći ćemo zbogom San Franciscu i Moscone Centru nakon jednog i pol desetljeća WWDC-a. Sada kada prekidamo sve tradicije, voljeli bismo kada bi se WWDC 2017 održao u Steve Jobs Theater-u Apple Parka, koji polako pr kraju s izgradnjom, ali neće biti gotovi na vrijeme. Ipak, ovogodišnje mjesto, McEnergy Centar također nije loše.

Što točno možemo očekivati vidjeti ovdje? Jedna stvar je sigurna: bit ćemo upoznati s novim MacOS, iOS, watchOS, i tOS-om. Veliko pitanje je da li je Apple pripremio novi hardware za ovaj izvanredan događaj. Mogućnost postoji i ne bi bilo bez presedana kada bi Apple ovdje predstavio sljedeću generaciju gotovo godinu i pol dana starog iPada Pro. Štoviše Ming-Chi Kuo je također dao “više od 50% vjerojatnosti” da će Siri zvučnik sličan Amazon Echo-u također biti predstavljen ovdje. Ako je to istina, sličnosti bi mogle biti veće nego što bismo možda zamislili, jer Apple misli o uređaju s ugrađenim zaslonom prema intervju Phila Schillera, sličan novom Amazonovom uređaju koji je predstavljen jučer.

02_official_press_invitations_issued_for_wwdc

Zabilježite u svojim kalendarima: WWDC 2017, od 5. do 9. lipnja, 10:00 sati pacifičko vrijeme, i 19:00 sati srednjoeuropsko ljetno vrijeme. Nadamo se da ćemo ove godine biti iznenađeni!

Izvor: 9to5mac

Beoplay_h9_i
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.