imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple prestaje proizvoditi Apple TV treće generacije

Apple prestaje proizvoditi Apple TV treće generacije


Apple prestaje proizvoditi treću generaciju Apple TV-a te su maknuli proizvod iz svoje online trgovine. Nadalje, linkovi za Apple TV 3 sada preusmjeravaju na četvrtu generaciju Apple TV uređaja. Apple je potvrdio prestanak proizvodnje uređaju u emailu koji je poslao svojim zaposlenicima, a koji je prenijela stranica 9to5mac.com

Od ovog trenutka, Apple TV (treća generacija) je došao do svog kraja i više se ne proizvodi. Appleov Supply tim ispunit će sve dosadašnje narudžbe.

Tvrtka će poslati sve narudžbe koje je dobila za navedeni uređaj, ali od sada svoju potpunu pažnju usmjeravaju na noviju četvrtu generaciju Apple TV uređaja. Ovo nije plan koji su smislili preko noći. Prošli mjesec se pojavila vijest kako je Apple počeo polako povlačiti Apple TV 3 iz svojih trgovina, a sada su ga povukli iz svoje online trgovine.

Apple TV treće generacije pušten je u prodaju u 2012. godini, a godinu dana kasnije unaprijeđene su mu specifikacije. Zatim, u jesen 2015. godine, Apple je najavio dugo očekivanu četvrtu generaciju Apple TVa, koja je sadržavala podršku za Siri, novi tvOS operativni sustav i App Store.

Apple još uvijek u ponudi ima obnovljenu verziju treće generacije, ali količina je vrlo ograničena, pa ih vjerojatno neće biti još dugo u ponudi. U ovom trenutku nije jasno hoće li treća generacija Apple TV uređaja dobivati softverske nadogradnje, a posljednja nadogradnja bila je u veljači ove godine.

Apple još uvijek nije službeno potvrdio prestanak proizvodnje treće generacije Apple TV uređaja, kao što su to do sada radili s proizvodima koje su prestali proizvoditi. Bez obzira na to, očito je kako u svakom slučaju planiraju usmjeriti svu svoju pažnju na noviju četvrtu generaciju.

Izvor: 9to5mac.com, macrumors.com

iPad_akcija
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.