Apple predstavlja nova Mac računala 27. listopada?

Apple predstavlja nova Mac računala 27. listopada?

#Vijesti
2016. 10. 19.
Stranica Re/code objavila je kako Apple planira predstaviti nova Mac računala na posebnom događaju koji bi se trebao održati u četvrtak 27. listopada. Događaj bi se trebao održati “u području” Appleovog kampusa u Cupertinu umjesto u San Franciscu, što znači kako će se možda održati u Town Hall konferencijskom centru.

Re/code nije iznio detalje o tome koji modeli Mac računala bi trebali biti predstavljeni na događaju, ali prema mnogima je potrebna nadogradnja svim Mac modelima, osim Retina MacBook modelu sa zaslonom od 12”.

Apple predstavlja nova Mac računala 27. listopada?

Novi MacBook Pro modeli trebali bi biti glavne zvijezde događaja, jer bi prema glasinama trebali dobiti značajnu nadogradnju, koja uključuje tanji dizajn, OLED touch zaslon iznad tipkovnice koji mijenja Function tipke i podršku za Touch ID funkciju.

Prema glasinama računalo neće imati USB-a, HDMI i SD ulaze, koje će zamijeniti četiri USB-C ulaza, a trebalo bi imati podršku za USB 3.1 i Thunderbolt 3.

Nedavna glasina koja dolazi s japanske stranice Mac Otakara govori kako bi Apple mogao predstaviti novi MacBook Air 13”, koji bi također trebao imati podršku za Thunderbolt 3 tehnologiju i USB-C ulaze.

Apple predstavlja nova Mac računala 27. listopada?

Osim navedenih proizvoda, nadogradnju bi mogli dobiti i iMac, Mac Pro i Mac mini računala.

Ako bi se ovaj događaj održao 27. listopada, pozivnice za medije bi trebale doći u idućih tjedan dana. Apple je za sada odbio komentirati hoće li se događaj doista održati kako je navedeno, ali u svakom slučaju znat ćemo uskoro.

Izvor: macrumors.com

Komentiraj