imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple je predstavio nove Beats slušalice


Peti audio uređaj s W1 čipom, flagship proizvod bežičnih Beats Studio 3 slušalica predstavljen je jučer. U usporedbi s prethodnim Studio 2 slušalicama, nije se mnogo toga promijenilo u pogledu dizajna, ali puno toga je promijenjeno u unutrašnjosti: proizvod nam obećava usavršeno poništavanje buke, maksimalno 40 sati baterije, brzo punjenje, i jastučiće za uši koji omogućuju cjelodnevno korištenje.

Prošlo je 11 godina otkako je Beats by Dr. Dre, brend vrlo popularan među prosječnim korisnicima, pokrenut od strane američkog repera po kojemu je nazvan, i temeljne osobnosti glazbenog života, Jimmyja Iovinea. Puno toga se dogodilo od tada: Apple je kupio brend 2014. godine, što je postalo odličnim dodatkom tvrtkinim streaming ambicijama; osim toga, Iovine je postavljen na vodeću poziciju u Apple Music servisu. Kupnja se uskoro odrazila i na paleti proizvoda: samo Beats proizvodi u sebi imaju W1 čip koji je sposoban za iznimno brzu sinkronizaciju uz Appleove vlastite slušalice, AirPods.

Bilo je krajnje vrijeme da i Studio dobije ažuriranje, a treća generacija donosi tehnološki napredak liniji proizvoda s posve obnovljenom unutrašnjosti. Beats Studio 3 su dobile funkciju prilagodljivog poništavanja buke: stalno nadgledaju vanjsku buku uz pomoć algoritma pod nazivom Pure ANC putem dva mikrofona te uvijek obrađuju podatke kako bi otkrile koji elementi mogu omesti iskustvo slušanja glazbe. Proizvod ima 22 sata neprekidne upotrebe kada je ova funkcija omogućena, te maksimalno 40 sati kada ga koristite na većini postavki za uštedu baterije, to jest žičano i s onemogućenim poništavanjem buke.

Iako Beats najučinkovitije rade s Apple proizvodima, možete ih povezati s bilo kojim drugim Bluetooth uređajima. Osim W1 čipa i novog poništavanja buke, još jedna nova značajka su razvijeniji jastučići za uši koji omogućuju da proizvod upotrebljavate cijeli dan; kao i mogućnost brzog punjenja uz pomoć kojeg slušalice trebate puniti samo 10 minuta kako biste dobili 3 sata baterije. Beats Studio 3 će biti dostupne u 6 boja (Crvena, mat crna, bijela sa zlatnim naglascima, Porcelain Rose, plava i Shadow Grey), a u kutiji ćete dobiti uobičajenu torbicu, USB-A na USB Micro-B kabel, Vodič za brzi početak i jamstveni list, te RemoteTalk kabel od 3.5 mm.

Izvor: 9to5mac

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!