imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple predstavio Apple Watch Series 2

Apple predstavio Apple Watch Series 2


Na svojem eventu “See You on the 7th”, Apple je predstavio drugu generaciju Apple Watch uređaja, koju naziva “Series 2”. Riječ je o uređaju koji je vodootporan do 50 metara dubine, a ima i ugrađeni GPS kako bi korisnici mogli imati bolje očitavanje udaljenosti i tempa tijekom raznih aktivnosti.

U najavi novog Apple Watch modela, tvrtka se usredotočila na fitness značajke, a posebno su naglasili mogućnost plivanja s uređajem. Novi algoritimi koje su razvili mogu se koristiti i u bazenu i u vanjskim vodama, a Series 2 model može “mjeriti krugove, prosječni prolaz kroz krugove i automatski određivati tip pokreta i na taj način mjeriti potrošnju kalorija”.

Apple predstavio Apple Watch Series 2

Uzbuđeni smo zbog reakcija na Apple Watch i kako je promijenio živote ljudi. Predani smo idejama fitnessa i zdravlja te mislimo kako će se našim korisnicima svidjeti nove mogućnosti Apple Watch Series 2 modela. Apple Watch Series 2 ima pregršt novih značajki, koje pomažu korisnicima živjeti zdravije živote, a neke od njih su novi dvojezgreni procesor, otpornost na vodu do 50 metara dubine i ugrađeni GPS. – Jeff Williams, Apple

Zahvaljujući ugrađenom GPS-u, Apple Watch Series 2 može mjeriti udaljenost, tempo i očitanja brzine biciklističkih vožnji, sve bez potrebe za spajanjem s iPhoneom. iPhone Activity aplikacija omogućit će korisnicima još detaljnije informacije vezane uz njihov trening nakon što ga završe.

Apple predstavio Apple Watch Series 2

Zbog novog dvojezgrenog procesora i novog S2 čipa, Apple Watch Series 2 je do 50% brži od prve generacije uređaja. Novi GPU poboljšava ukupne grafičke performanse uređaja, što omogućuje 2 puta svijetliji zaslon, koji je lakše čitati pod jakim sunčevim svijetlom.

Uz modele izrađene od aluminija i nehrđajućeg čelika, Apple je predstavio i novi keramički Apple Watch Edition u Series 2 liniji proizvoda, koji je biserno bijele boje.

Na kraju je dobro napomenuti kako se tvrtka odlučila nazvati prvu generaciju Apple Watch uređaja “Series 1”, a odlučili su upravo ove modele nadograditi s procesorom koji je isti kao onaj u novoj Series 2 liniji proizvoda.

Izvor: macrumors.com

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!