imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple Park je na mapi

Apple Park je na mapi


Zadnji projekt Stevea Jobsa polako postaje stvarnost, jer će Appleovi zaposlenici u idućih nekoliko tjedana početi useljavati u novo sjedište. Kako bi proslavio tu činjenicu, Apple je dodao navedenu lokaciju na svoju mapu s nekim pripadajućim fotografijama i POI tagovima.

Appleov novi kompleks zgrada koji smo nazivali Apple Campus 2, a službeni naziv mu je Apple Park, gradi se uglavnom stabilnim ritmom, iako je bilo nekih odgoda u odnosu na originalan plan. Apple je nedavno objavio kako će se Apple Park otvoriti za javnosti u travnju, a zatim su proslavili vijest tako što su objavili službeni video, umjesto uobičajenih snimaka dronovima, koje smo pratili do sada. Stranica 9to5mac.com uočila je da je Apple dodao oznake lokacije u Maps aplikaciji.

Iako je riječ o fotografijama visoke rezolucije, pa čak i 3D pogledu na Apple Park, fotografije pokazuju stanje od prije šest mjeseci. To je jasno vidljivo, jer još nije počelo uređivanje prostora, nije postavljena većina solarnih panela, a unutrašnji prostori prepuni su stvari koje se tek trebaju postaviti. Ali, POI tagovi su dodani, što znači kako je lokacija živa – dolazimo na civilizirano i naseljeno područje.

Oko 12-14 tisuća zaposlenika će polako useliti u nove uredske prostore u idućih pola godine. Radovi koji još traju neće utjecati na taj proces. Iako su zgrade završene, zeleni okoliš još uvijek se uređuje. Na prostoru veličine 465 tisuća kvadratnih metara uklonjen je beton, a na taj prostor će se posaditi trava.

Dvorana nazvana po Steveu Jobsu je spremna, već čeka Tima Cooka i ostatak vrha Applea da predstave nove iPade. Ali, prema glasinama nema previše mogućnosti da će se predstavljanje održati u ovom prostoru, ako će ikakvog predstavljanja i biti ovog proljeća.

Izvor: AppleInsider

iPhone_X
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.