Apple Online Store nedostupan

Apple Online Store nedostupan

#Vijesti
2016. 09. 07.
Appleov Online Store u ovom trenutku nije dostupan. Još je manje od šest sati preostalo do “See You on the 7th” eventa u Bill Graham Civic Auditoriumu u gradu San Franciscu, na kojem će Tim Cook i ostali izvršni članovi tvrtke trebali predstaviti iPhone 7 i iPhone 7 Plus.

Ne možemo dočekati da vam pokažemo što spremamo. Naša virtualna vrata se uskoro otvaraju. Hvala vam svima na entuzijazmu i strpljenju, radimo na tome da uključimo sve što je prije moguće. Nastavite provjeravati, neće trajati predugo. – Apple

Apple će osigurati streaming navedenog eventa za Apple TV, iOS i Mac uređaje. On počinje u 19 sati po našem vremenu. Nedavno smo pisali o svim značajkama koje su se spominjale u vezi novog iPhonea, pa će biti zanimljivo pratiti koje će se obistiniti.

Streaming je moguće pratiti na Appleovoj stranici. Kako biste mogli pratiti streaming potrebno je znati uvjete: Streaming koristi Appleov HTTP Live Streaming (HLS) tehnologiju. HLS zahtijeva iPhone, iPad ili iPod Touch sa Safari pretraživačem 7.0 ili novijim, Mac računalo sa Safari pretraživačem 6.0.5. ili novijim, ili PC računalo s Microsoft Edge pretraživačem na Windows 10 operativnom sustavu. Streaming preko Apple TV zahtijeva uređaj druge ili treće generacije sa softverskom verzijom 6.2 ili kasnijom, ili Apple TV četvrte generacije.

Izvor: macrumors.com

 

Komentiraj