imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple odgodio izlazak AirPods slušalica

Apple odgodio izlazak AirPods slušalica


Kada je Apple predstavio AirPods slušalice ovog rujna, iz tvrtke su najavili kako će se bežične slušalice početi prodavati kasnog listopada. Sada smo na samom kraju listopada te su se mnogi korisnici počeli pitati kada će točno izaći AirPods slušalice. Čini se kako se Apple ipak odlučio odgoditi početak prodaje slušalica.

Iz tvrtke su za TechCrunch izjavili kako im je potrebno još vremena prije nego što su AirPods slušalice spremne za prodaju, ali nisu rekli specifičan razlog za to.

Apple odgodio izlazak AirPods slušalica

Rane reakcije na AirPods slušalice bile su nevjerojatne. Ne vjerujemo u izdavanje proizvoda prije nego što je spreman, a potrebno nam je još vremena kako bi AirPods slušalice bile spremne za naše korisnike – Appleov glasnogovornik

Apple nije precizirao u kojem periodu bi slušalice trebale biti spremne, pa u ovom trenutku nitko ne zna niti okvirno kada bi se to moglo dogoditi.

AirPods slušalice su Appleovo rješenje za iPhone 7 i iPhone 7 Plus, koji nemaju ulaz za slušalice, iako ih mogu koristiti i korisnici koji imaju starije modele iPhonea (od iPhonea 5), s tim da je potrebno imati instaliran iOS 10 operativni sustav. Riječ je o potpuno bežičnim slušalicama koje koriste Bluetooth i Appleov W1 čip.

Apple odgodio izlazak AirPods slušalica

Također sadrže infracrvene senzore koji prepoznaju kada su u ušima, mikrofone koji umanjuju buku i brzinomjere koji reagiraju na dodir.

Iako mnogi korisnici nestrpljivo čekaju svoj primjerak AirPods slušalica, vjerujemo kako će se svi složiti kako je bolje da proizvod koji čekaju bude najbolji što može biti. Do tada nestrpljivo čekamo nove vijesti o izlasku AirPods slušalica.

Izvor: macrumors.com

Beoplay_h9_i
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.