imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Napokon je stigla prva javna beta verzija iOS-a 12

Hoćete li i vi isprobati beta verziju?

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple objavio prvu najavu za svoju emisiju

Apple objavio prvu najavu za svoju emisiju


Prva video najava za Appleov Carpool Karaoke objavljena je jučer navečer tijekom 59. dodjele nagrada Grammy. Pogledajmo kako Apple zamišlja produkciju svog sadržaja.

U zadnje vrijeme, ljudi su sve više zainteresirani za Appleovu objavu o produciranju vlastitog sadržaja. Neke informacije, kao i intervju Jimmyja Iovina pokazali su kako će Appleova filmska karijera uskoro krenuti. Jedino pitanje koje se postavlja je kada će to točno biti, a čini se kako nismo tako daleko od tog trenutka. Barem je prva najava vani, što znači kako nema povratka.

Nije prošlo ni mjesec dana od kada smo pisali o tome zašto bi Apple mogao biti zainteresiran za produkciju svog vlastitog sadržaja, a dolazak video sadržaja na Apple Music potvrđen je u intervjuu Jimmyja Iovinea. To smo nagađali još od kada je voditelj James Corden odvezao Tima Cooka na event u Bill Graham Civic Auditorium 7. rujna.

Serijal Carpool Karaoke počeo je kao dio Cordenove emisije The Late Late Show, u kojoj je voditelj sjeo u automobil s nekom američkom zvijezdom, te se vozio, razgovarao i pjevao zajedno sa zvijezdom. Ovaj dio emisije postao je vrlo popularan zbog jednostavnog, ali sjajnog koncepta. Najpoznatije epizode imaju više od 100 milijuna pogleda. Neke od zvijezda koje su sudjelovale su Adele, Justin Bieber, Sia, Selena Gomez…

Apple je kupio prava na serijal, a riječ je o prvoj emisiji u njihovoj produkciji za Apple Music. Video najava koja je puštena jučer pokazuje kako nisu previše mijenjali originalan koncept. Ali, voditelj neće biti James Corden, iako će se pojaviti u barem jednoj epizodi. Možete očekivati slijedeće zvijezde u planiranih 16 epizoda, koje traju po 30 minuta:

James Corden, Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, John Cena, i Shaquille O’Neal.

Još uvijek se ne zna kada će serijal biti dostupan. Jedina stvar koju je Apple naveo na kraju najave je “Uskoro (Coming Soon)”, što nije pretjerano informativno. Sigurno je jedino kako će ova emisija biti ekskluzivna za Apple Music, pa ako vam se sviđao serijal, ili ste sada zainteresirani, dobili ste sjajan razlog za prijavu na Apple Music uslugu.

Izvor: 9to5mac

iPad akcija 1999 kn

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!