00_apple_shows_how_easy_to_switch_to_iphone_cover

Apple nam pokazuje kako je lako prebaciti se na iPhone

#Vijesti
2017. 05. 23.

Na Appleovoj službenoj stranici objavljeni su kratki tekstovi u formi pitanja i odgovora, u kojima tvrtka pokušava ukazati na prednosti kupnje iPhonea. U tim se kratkim videima također uvjerava korisnike da prebacivanje sa starog mobitela na novi uopće nije strašno kao što zvuči.

Nikada ne bismo pretpostavili da će Apple pomisliti kako postoji neka aktivnost lakša od fotografiranja, ali njihova marketinška ekipa dokazala nam je suprotno. Nakon što su objavili brojne video uratke te posvetili čitavu internetsku stranicu novoj seriji mobitela, u Appleu su zaključili da bi trebali pokazati korisnicima kako je jednostavno prebaciti se s druge platforme na iOS.

Promjene nisu uvijek lagane. Mi ljudi uglavnom ne volimo previše mijenjati stvari, a prelazak korisnika iz jednog sustava u drugi predstavlja ogromnu promjenu. Naravno, sve tvrtke trude se olakšati nam taj prijelaz te su nam omogućili i brz prijenos osobnih podataka te adresara iz jednog uređaja u drugi – čak i ako kada je jedan uređaj Android, a drugi iPhone.

Čak i ako ste dugogodišnji korisnik iPhonea, u ovim ćete Appleovim tekstovima možda otkriti pregršt novih informacija. Ono što je najljepše jest to da su objašnjenja i ilustracije prikupljene na stranici u potpunosti točni: uistinu je vrlo jednostavno početi koristiti iPhone. Ako ste godinama koristili neki drugi sustav, stvari će vam u početku možda biti teže, ali i dalje je lakše prijeći s Androida na iPhone, nego obrnuto.

Ako imate malo vremena, trebali biste pogledati videa i preletjeti stranicu. Možda ćete otkriti nešto novo.

Komentiraj