imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Apple nam pokazuje kako je lako prebaciti se na iPhone


Na Appleovoj službenoj stranici objavljeni su kratki tekstovi u formi pitanja i odgovora, u kojima tvrtka pokušava ukazati na prednosti kupnje iPhonea. U tim se kratkim videima također uvjerava korisnike da prebacivanje sa starog mobitela na novi uopće nije strašno kao što zvuči.

Nikada ne bismo pretpostavili da će Apple pomisliti kako postoji neka aktivnost lakša od fotografiranja, ali njihova marketinška ekipa dokazala nam je suprotno. Nakon što su objavili brojne video uratke te posvetili čitavu internetsku stranicu novoj seriji mobitela, u Appleu su zaključili da bi trebali pokazati korisnicima kako je jednostavno prebaciti se s druge platforme na iOS.

Promjene nisu uvijek lagane. Mi ljudi uglavnom ne volimo previše mijenjati stvari, a prelazak korisnika iz jednog sustava u drugi predstavlja ogromnu promjenu. Naravno, sve tvrtke trude se olakšati nam taj prijelaz te su nam omogućili i brz prijenos osobnih podataka te adresara iz jednog uređaja u drugi – čak i ako kada je jedan uređaj Android, a drugi iPhone.

Čak i ako ste dugogodišnji korisnik iPhonea, u ovim ćete Appleovim tekstovima možda otkriti pregršt novih informacija. Ono što je najljepše jest to da su objašnjenja i ilustracije prikupljene na stranici u potpunosti točni: uistinu je vrlo jednostavno početi koristiti iPhone. Ako ste godinama koristili neki drugi sustav, stvari će vam u početku možda biti teže, ali i dalje je lakše prijeći s Androida na iPhone, nego obrnuto.

Ako imate malo vremena, trebali biste pogledati videa i preletjeti stranicu. Možda ćete otkriti nešto novo.

Beoplay_h9_i
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.