imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple Music pokrenuo kampanju za studente

Apple Music pokrenuo kampanju za studente


Apple iskušava vrlo jedinstvenu metodu promoviranja svoje usluge streaminga glazbe: traže ambasadore među studentima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Za svoj posao, studenti dobivaju besplatnu pretplatu na Apple Music.

Apple je pokrenuo svoju najnoviju reklamnu kampanju u kojoj je cilj okupiti mladu zajednicu. Traže Apple Music ambasadore, koji bi proširili riječ o ovoj platformi streaminga glazbe. Svi kandidati moraju imati Twitter račun i dovoljan broj ljudi koji ih prate na njemu. Trebaju se registrirati na Apple Music, gdje dobiju tri mjeseca besplatne pretplate (kao i svi ostali korisnici), a zatim za promociju usluge dobiju još dodatna tri mjeseca bez plaćanja.

Apple Music pokrenuo kampanju za studente

Ova situacija je dobra za sve: Apple govori svim ambasadorima što trebaju objavljivati na Twitteru, dok ambasadori mogu uštediti koji euro na pretplati. Ambasadori ne dobivaju samo pretplatu od Applea, nego izgrađuju odnos s tvrtkom koji im potencijalno kasnije može pomoći.

Oni koji će napraviti najbolji posao dobit će posebne nagrade, primjerice dobit će besplatni ulaz na Apple Music Festival, ali svatko može dobiti tri dodatna mjeseca bez pretplate za tri Tweeta. Svaki ambasador mora zadovoljiti neke uvjete.

Apple Music pokrenuo kampanju za studente

Ambasador dobije slijedeću poruku od Applea nakon prijave:

Hvala vam što ste se registirali kako biste postali Student Ambassador za Apple Music.

Studentska pretplata je samo 4.99 eura nakon tri mjeseca besplatnog perioda.

Ovo je email u kojem vam želimo objasniti slijedeće korake.

Prvo, trebate biti registrirani na Apple Music. Nakon registracije, dobit ćete tri mjeseca besplatne usluge. Pratite slijedeći link za registraciju…

Kao Student Ambassador, slat ćemo tri posta za vaš Twitter račun, prema odgovorima koje ste dali prilikom prijave.

Kada su sva tri posta objavljena, dobit ćete kod, koji vam daje dodatnih tri mjeseca Apple Musica, potpuno besplatno!

Ali, vaša uloga ne prestaje samo na postovima preko društvenih mreža. Vaš zadatak je dovesti što više korisnika. Vaš uspjeh možemo pratiti ako se korisnici registriraju preko slijedećeg linka…

Najbolji Student Ambassadori dobit će dodatne nagrade od Apple Music usluge, kao i mogućnost da sudjeluju na budućim Apple Music događajima.

Ako vam je potrebna pomoć, moje ime je ___ , a bit ću vaš koordinator tijekom kampanje.

Dobrodošli u tim!

Program je dostupan samo za studente u Ujedinjenom Kraljevstvu u ovom trenutku, ali Apple će vjerojatno proširiti program na druge zemlje, pogotovo one u kojima Apple Music nije toliko uspješan u odnosu na bazu korisnika.

Izvor: 9to5mac

Beoplay_h9_i
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.