imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Predstavljen iOS 12 – Apple WWDC 2018

Pogledajte nove funkcije sljedećeg sustava!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple Music ima 10 milijuna preuzimanja na Androidu

Apple Music – 10 milijuna preuzimanja na Androidu


Apple Music za Android jučer je dostigao 10 milijuna preuzimanja na Google Play Storeu, samo deset mjeseci nakon što je izdan za tu platformu. Aplikacija je zabilježila između 10 milijuna i 50 milijuna instalacija, a samo prije nekoliko dana, brojke su bile između 5 i 10 milijuna instalacija.

Apple Music proširio se na Android u studenom 2015. godine, oko četiri mjeseca nakon što je ovaj sustav streaminga glazbe predstavljen na iPhoneu, iPadu i iPod Touchu. To znači kako je svaki mjesec ovu aplikaciju preuzelo prosječno oko milijun korisnika. Unatoč tome što mnogi govore kako to i nisu posebno dobre brojke, s obzirom na broj korisnika Androida, poznato rivalstvo između korisnika iOS-a i Androida inače spriječava vrlo odane fanove u korištenju aplikacija od druge strane. Aplikacija, koja od kolovoza više nije beta, ima sličan dizajn i značajke kao i iOS verzija iste, što uključuje i probni period od tri mjeseca i jednake cijene.

Apple Music ima 10 milijuna preuzimanja na Androidu

Appleova usluga streaminga glazbe imala je 15 milijuna pretplatnika u trenutku WWDC-a 2016, koji se održao u srpnju. U istom periodu, usluga s najviše pretplatnika, Spotify, imala je oko 30 milijuna. Na iOS 10 operativnom sustavu, Apple je u potpunosti promijenio aplikaciju s poboljšanom organizacijom unutar aplikacije i novim dizajnom kojeg obilježava veliki tekst.

Izvor: techtimes.com

Mac_10%_EDU

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!