imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple logo na dan…


Ove godine je Apple prilično ozbiljno shvatio dizajn pozivnica. Stvorili su više od 350 verzija svog logotipa za događaj koji će se održati 30. listopada. Sada možete pogledati sve njih.

Kada smo pisali o 30 logotipa koje je Apple predstavio za sutrašnji događaj na kojem će predstaviti iPad Pro, nismo mogli znati što su Appleovi dizajneri zaista pripremili. Pa, njih 30 je bio tek početak. Pripremite se:

Stvorili su 371 različite verzije dizajna Appleovog loga.

Što znači da možete imati drugačiji Appleov logo kao pozadinu za svaki dan u godini. Čitatelj MacRumorsa je uspio spremiti sve verzije s Appleove web-stranice, te ih je učitao u zajedničku Imgur mapu.

All of the Apple logos from the October 30th event invites

Trebat će vam malo vremena dok prelistate kroz sve njih, ali kada dođete do kraja kolekcije, pritisnite “…” na donjem izborniku i odaberite “Preuzmi post” ako želite preuzeti sve.

Izvor: MacRumors

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!