imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple kupuje jednu od najboljih aplikacija za automatizaciju

Apple kupuje jednu od najboljih aplikacija za automatizaciju


Napredni korisnici mogu odahnuti, jer ovaj puta ne donosimo vijesti o novim paketima emotikona ili digitalnih naljepnica, nego o aplikaciji koja vam pojednostavljuje svakodnevni rad na računalu. Čak će i Siri moći naučiti nešto u budućnosti zbog ove kupnje.

Mnogi su korisnici možda već upoznati s aplikacijom naziva Workflow. Aplikacija ima predivno i sofisticirano korisničko sučelje, koje je osvojilo nagradu Apple Design Award, a omogućuje vašem iPhoneu sjajne mogućnosti koje ga čine još boljim uređajem za korištenje. Naglasak je na automatizaciji: uz pomoć ove aplikacije, možete skratiti rutinske zadatke na svega jedan potez, iako vam je prije bilo potrebno nekoliko kako biste ih obavili.

Donosimo jedan primjer kako bismo vam pokazali ovu mogućnost: pritisak na Pizza Assistant aplikaciju omogućuje vam prikaz pizzeria u krugu od 1.5 kilometara uz pomoć Apple Mapsa. Samo je potrebno pritisnuti na mjesto s kojem želite naručiti, te će se pokrenuti telefonski razgovor. Nakon što naručite pizzu, aplikacija vam nudi postavljanje podsjetnika, kako biste se sjetili da trebate podignuti svoju narudžbu. Ako se složite s opcijom, pitat će vas koliko će trajati priprema narudžbe, a nakon toga će aplikacija izračunati koliko vam treba do lokacije. Nakon toga, aplikacija će napraviti upozorenje koje će vas upozoriti kada trebate krenuti.

Apple kupuje jednu od najboljih aplikacija za automatizaciju

Ovo je samo jedan primjer korištenja ove aplikacije, a možete jednostavno napraviti slične procese unutar aplikacije. Jedina stvar koju je potrebno napraviti je odabrati između 200 akcija koje želite koristiti, koje možete poredati kako želite. Takvu opciju smo zamislili kada smo razmišljali o tome koje bi stvari Appleov virtualni asistent mogao raditi.

Dobre vijesti su kako bi Apple mogao nadograditi Siri na slične mogućnosti, jer su nedavno kupili Workflow, a pripadnici tima pridružili su se Appleu.

Presretni smo što se pridružujemo Appleu. Surađujemo s tvrtkom od samog početka, još od pokretanja naše tvrtke kada smo bili studenti i prisustvovali WWDC-u, pa sve do razvoja Workflowa i njegovog sjajnog uspjeha na App Storeu. Ne možemo dočekati da svoj rad podignemo na višu razinu u Appleu, te razvijemo proizvode koji će utjecati na ljude diljem svijeta. – Ari Weinstein, jedan od developera aplikacije

Apple kupuje jednu od najboljih aplikacija za automatizaciju

Apple je potvrdio kupnju. Još jedna sjajna stvar je što je Workflow ostao na App Storeu, što inače nije slučaj kada Apple kupi aplikaciju. Nadalje, aplikacija je od jučer besplatna, pa definitivno preporučamo da ju isprobate.

Izvor: Macrumors

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!