imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Apple je već počeo razvijati iOS 13


Pojava uređaja koje pokreće iOS 13 u statistikama posjetitelja na različitim web-stranicama je porasla u posljednje vrijeme. Dakle, sljedeća glavna verzija iOS-a je na putu.

Iako biste mogli pomisliti da je iOS 12 lansiran prije samo nekoliko mjeseci, on je zapravo predstavljen prije 7 mjeseci na prošlogodišnjem WWDC-u. Što znači da će se sljedeći događaj održati za 5 mjeseci, a Apple mora poraditi na sljedećoj verziji iOS-a.

Nije nekakvo iznenađenje da je MacRumors izvijestio o sve više i više uređaja u svojim statistikama posjetitelja koje pokreće iOS 13, a njihove IP adrese se mogu povezati s Appleom. Prvi puta su se pojavili u studenom a većina njih je uočena sredinom prosinca. Tijekom praznika njihov se broj malo smanjio, međutim očekuju pojavu većeg broja uređaja u siječnju.

iOS 13 bi mogao biti zanimljivo ažuriranje. S jedne strane, ako sve bude išlo po planu, on mora biti izdanje koje sadrži nove funkcije i promjene u dizajnu. Uglavnom zato što su programeri planirali uključiti više novih značajki u iOS-u 12, ali su na kraju odbacili te ideje i usredotočili se na stabilnost.

Stoga nije pogrešno očekivati dolazak tih značajki. Glasine navode kako će aplikacija Files imati pametnije funkcije, a će u različitim aplikacijama biti dostupno više kartica, baš kao u slučaju iPada, te također možemo očekivati i novi početni zaslon. Da i ne spominjemo dugoočekivani Dark Mode.

Kako se približavamo datumu, procurit će sve više i više informacija, stoga radije ne bismo nagađali što se točno nalazi na popisu značajki. Uskoro će biti više glasina i nagađanja…

Izvor: MacRumors

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!