imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple je pokrenuo novi YouTube kanal


Tiho, s televizijskim i filmskim sadržajem. Ipak, njegova je svrha i dalje nejasna.

Iako već četiri tjedna postavljaju sadržaj, međunarodni su mediji tek nedavno bacili oko na novi YouTube kanal nazvan Apple TV.

Radi se o aktivnoj platformi. U ovom trenutku sastoji se od 55 idea, s ukupno 1,36 milijuna pregleda. Najpopularniji sadržaji su promocionalne snimke s Appleovog glavnog kanala, dok većina ostalih ima manje od stotinu pogleda.

Najviše se radi o foršpanima, snimkama iza scene iz raznih serija i filmova, intervjuima i dodatnim klipovima iz Carpool Karaoke emisije. Nikakav ekskluzivni sadržaj. Veći dio njih nije dostupan za Apple TV ni u SAD-u, pa je teško shvatiti smisao ovog kanala.

Međutim, s nadolazećim lansiranjem usluge Apple TV+, sasvim je očekivano da će pokrenuti nešto u svezi filmova. Ali zašto baš ovaj sadržaj? Slobodno bacite oko na kanala – mi ćemo ga sigurno povremeno provjeravati.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!