imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple je objavio svoju prvu reklamu za kinesku tržište


Apple je osvježio svoju stranicu za Kinu s novim video spotom u sklopu proslave kineske Nove godine. Video spot u trajanju od jedne i pol minute je uglavnom sličan Apple-ovom oglasu “The Song” koji je bio prikazan tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana u Sjedinjenim Američkim Državama.

U novom oglasu, unuka se služi Apple-ovim hardwerom i softwarom kako bi konvertirala staru snimku u format koji je moguće slušati na iPad-u. Oglas možete u potpunosti pogledati putem sljedećeg linka.

Ovaj video oglas je posebno važan zbog činjenice da je to prvi Apple-ov uradak za kinesko tržište. Sam oglas se pojavio u vrijeme kada Apple ima ogroman rast prodaje u Kini. Također, Apple ove godine otvara nekoliko novih trgovina u Kini, zbog čega Angela Ahrendts, Senior VP maloprodaje trenutno regrutira radnike iz SAD-a za rad u Kini.

Izvor: 9to5Mac

 

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!