imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple izdao iOS 10.0.2


Apple je u petak izdao prvu službenu nadogradnju novog iOS 10 operativnog sustava, samo deset dana nakon izlaska iOS-a 10 i samo dva dana nakon izlaska prve bete iOS 10.1. iOS 10.0.2 moguće je preuzeti na svakom uređaji koji ima instaliran iOS 10 operativni sustav.

Nadogradnja sadrži ispravke nekoliko manjih grešaka koje su pronađene nakon što je izašao operativni sustav. Jedna od njih bila je greška koja je uzrokovala nepravilan rad novih Lightning EarPods slušalica, koja je sada ispravljena. EarPods slušalice su se gasile nakon kratkog perioda slušanja glazbe, nije se moglo upravljati glasnoćom i Siri ili javljati na pozive.

Nadogradnja je riješila i problem koji je gasio Photos aplikaciju nakon što su neki korisnici aktivirali iCloud Photo Library. Riješen je i problem koji je spriječavao paljenje dodataka na nekim aplikacijama.

iOS 10 je velika nadogradnja koja je dodala značajke kao što su potpuno novi Lock Screen, poboljšana Messages aplikacija sa svojim vlastitim App Storeom, Siri SDK za developere, nove značajke i izgled za Maps i Apple Music i još mnogo toga.

Novu nadogradnju iOS 10.0.2 možete instalirati ako na vašem uređaju odete u Settings – General – Software Update. Kao što je spomenuto, potrebno je imati instaliran iOS 10.

Izvor: macrumors.com

iPhone_6_ponovo
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.