imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple: iPhone XR je najuspješniji od svih novih iPhonea


To je prilično lijepa i uvjerljiva izjava, no bez brojeva koji bi mogli dokazati njenu istinitost, to je samo još jedna od Appleovih izjava.

Greg Joswiak, potpredsjednik marketinga, nedavno je odgovorio na CNET-ova pitanja. Ako smo iz intervjua mogli naučiti samo jednu stvar, onda je to da je zbilja zaslužio tu titulu voditelja marketinga. Kada je morao prokomentirati nedavne glasine o niskoj prodaji iPhonea XR, rekao je sljedeće:

“iPhone XR je bio naš najpopularniji iPhone, i to od dana kada je postao dostupan.”

Ne sumnjamo u istinitost njegove izjave. S jedne strane, trenutno najbolji iPhone ima odličan omjer cijene i kvalitete. S druge strane, on je super uređaj koji nas nije iznevjerio tijekom testiranja.

Jedini problem s ovom rečenicom je to da bez točnih brojki, ona znači ništa. Ali je savršena za izbjegavanje. Zato što postoji razlika ako je najpopularniji telefon u cijeloj ponudi jer su svi ostali doživjeli neuspjeh i ako je uspio nadmašiti čak i one uređaje koji su trenutno na vrhu.

Izvor: The Verge

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!