imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Apple daje savjete o tome kako možete izvući ono najbolje iz iPhone fotografija


Apple.com je jučer imao ažuriranje bez presedana, i nekoliko savjeta za iPhone fotografiju je dodano na web-stranicu. Apple nam pokušava pokazati kroz hrpu videozapisa kako možemo izvući ono najbolje iz naših fotografija.

Iako čak i pametni telefoni top kategorije poput iPhonea imaju ugrađene odlične kamere, iPhone 7 Plus je imao dodani telefoto objektiv, ponekad možete slikati prilično loše fotografije, a ponekad slikate prilično sjajne fotografije. Razlog zbog kojega se ovo događa jest to što prosječni korisnik jednostavno slika i nada se čudu – to je razlog zbog kojega krajnji rezultat nije uvijek savršen. Apple pokušava pomoći korisnicima putem svoje najnovije video serije gdje prosječnim korisnicima daju savjete koji su kategorizirani u različite teme, s koracima koje je lako pratiti.

Kada smo vidjeli vijest po prvi puta na jednoj od popularnih američkih tech-stranica, pomislili smo: kakva glupa i slaba marketinška strategija. Ne znamo koliku marketinšku vrijednost ovih edukacijski videozapisi zaista imaju, ali Apple je uspio u njih staviti puno više informacija nego što smo isprva mislili. Stvorili su otprilike 17 videozapisa, od kojih svaki traje 40 sekundi, i svi su snimani u vertikalnom položaju, baš kao što bi opća publika možda željela.

Način na koji su ovi videozapisi napravljeni je vrlo jednostavan: stvorili su videozapise o različitim temama, predmetima i situacijama, te vam pokazuju korak po korak kako biste trebali slikati. Dok gledate videozapise, možda ćete imati osjećaj kako se ne radi o videozapisima posebno za iPhone, jer sve što je Apple u osnovi učinio jest prilagodio način na koji fotografija funkcionira i učinio ga razumljivim za svakoga. Da, portretni način, panoramski način i stream fotografija su također spomenuti. Ostale videozapise možete pogledati ovdje.

Izvor: Apple

Beoplay_h9_i

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!